Kerst met Igor Ruhadze:G.F.Handel Messiah, Lara Rieken (sopraan), Milena Haunhorst (mezzosopraan), Josua Bernbeck(bass), violist Igor Ruhadze & Ensemble Violini Capricciosi

zondag 18 december

Igor Ruhadze nodigt je uit voor zijn kerstconcert in de Bonifatius kerk met Händels wereldberoemde Messiah. Dat is een van de meest uitgevoerde werken uit de klassieke muziek. De Messiah is gecomponeerd in 1741 en het beroemdste werk van Georg Friedrich Händel (1685-1759).Het is een oratorium voor zangsolisten, koor en orkest. Dit genre lijkt op opera, maar heeft vaak een religieus onderwerp en geen acteerwerk, kostuums en decors. De Messiah bestaat uit drie delen: de geboorte, het lijdensverhaal en de wederopstanding van Jezus, de Messias. Op 18 december Igor Ruhadze met ensemble Violini Capricciosi en allen beroemde solisten( zonder koor) brengt met Händels Messiah wat Christmas in de donkere dagen voor kerst.

Een fijne traditie: kerst met de Messiah.

Wanneer

Prijzen

  • Volwassenen€ 20,00 Prijzen: Standaard: 18 euro 1 Drankje is bij de prijs inbegrepen. Dit concert heeft een pauze. Prijzen zijn exclusief administratie: € 2,00 per bestelling.
  • € 7,00 Kinderen: tot met 18 jaar oud : 5 euro 1 Drankje is bij de prijs inbegrepen. Dit concert heeft een pauze. Prijzen zijn exclusief administratie: € 2,00 per bestelling.
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Online

Locatie

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!