Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

UITfestival Almere Buiten

t/m 18 september

Het Uitfestival slaat vanaf dit jaar zijn vleugels uit over de hele stad. Niet alleen in Almere Centrum, de bakermat van dit culturele festival, maar ook Almere Buiten en Haven. Het moet een bestendige opzet worden voor minimaal de aankomende 3 jaar (2021, 2022 en 2023). 

Het is de start van het culturele seizoen. De gehele dag staat in het teken van muziek, dans, theater, cultuur, kunst, fotografie, film en meer! 

Op verschillende podia in Buiten treden dansers, singer-songwriters en jong talent op. Kunstenaars uit Buiten zijn aan het werk in hun tijdelijke atelier op diverse plekken in het winkelcentrum en er zijn straatartiesten en straatmuzikanten. Bij het Cultuurhuis Almere Buiten presenteren verschillende culturen zich en in DoeMere zijn straatartiesten te bewonderen. Binnenkort is het volledige programma bekend.

Dit evenment vindt plaats op diverse locaties in Almere Buiten: Cultuurhuis Almere Buiten, Globeplein, Baltimoreplein, Rio de Janeiroplein, Holiday Inn Express, Noordeinde en Doemere.

Contact

Adres:
Globeplein
Globeplein
Almere
Plan je route

Prijzen

  • Gratis

Locatie