Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
Filmkijkclub Almere: Dogville

Dogville (12+)

t/m 9 december 2020

Wat wil een film ons echt vertellen? Ontdek het met de Filmkijkclub Almere! Deze keer: het epische meesterwerk Dogville van Lars von Trier.

Nieuwkomer Grace (Nicole Kidman) arriveert in een Amerikaans dorp en wordt niet bepaald met open armen ontvangen. Op fantastische wijze lapt regisseur Lars von Trier alle filmregels aan zijn laars. Alle actie vindt plaats op een kale studiovloer, met witte strepen op de grond die de de muren van huizen suggereren.

Filmkijkclub Almere 2020
Samen met scenarioschrijver Marcel Lenssen onderzoek je de wereld achter vier moderne filmklassiekers. Door te ontleden hoe een verhaal is opgebouwd, welke stijlmiddelen worden gebruikt of hoe dialogen werken, ontdek je hoe de film jouw gevoelens stuurt en je meevoert naar bijzondere werelden. Zijn het de filmwetten die slim worden toegepast of worden alle regels juist met voeten getreden?

Contact

Adres:
Corrosia Theater, Expo & Film
Corrosia Theater, Expo & Film
Markt 43
1354 AP ALMERE
Plan je route

Prijzen

  • € 15,00 Los ticket voor 1x Filmkijkclub Almere
  • € 12,50 Los ticket voor 1x Filmkijkclub met korting (CJP / 65+ / bibliotheekpas / Scholieren / Studenten / Houders van ACT-pas)
  • € 50,00 Strippenkaart voor de volledige reeks Filmkijkclub 2020 (vier avonden)
  • € 40,00 Strippenkaart voor de volledige reeks Filmkijkclub 2020 (vier avonden) korting voor leden van de nieuwe bibliotheek
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 25,00 Strippenkaart voor de volledige reeks Filmkijkclub 2020 (vier avonden) korting voor CorrosiaPashouders
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Online

Locatie