Houd jij eigenlijk wel van klassieke kunst? Of zie je liever toch wat moderners? Bezoek je weleens een museum? Durf je dat ook hardop uit te spreken? En wat vind je van Rembrandts Vaandeldrager? Wat zie jij? Zie jij een uniek schilderwerk dat je graag komt bekijken, of zie je het als een old skool reclame affiche? Zou je er meer van willen zien? Of juist minder? Kun jij het schilderij wel zien? Zie je haar kleuren, haar structuur? Of kun je het juist met andere zintuigen waarnemen?

Vanaf 2 september is Rembrandts Vaandeldrager een maand lang in Kunstlinie te zien, gratis voor alle Flevolanders en iedereen t/m 18 jaar. Deze gelegenheid grijpt Kunstlinie aan om met elkaar in gesprek te gaan. Want..

Wat Zie Jij? 
Om te leren wat jij ziet wat ik niet zie.
Om het met elkaar te hebben over wat we meer willen zien en wat minder.
Om te filosoferen over de toegankelijkheid van kunst en cultuur en belang hiervan.

De gehele maand gratis voor alle Flevolanders

Vanaf vrijdag 2 september is het de beurt aan Flevoland en zal Rembrandts Vaandeldrager een maand lang te zien zijn bij Kunstlinie. Gedurende deze gehele periode zal het schilderij gratis te bezoeken zijn voor alle Flevolanders, kinderen t/m 18 jaar, Museumkaarthouders en VriendenLoterij VIP-KAART houders. Kunstlinie is daarmee de eerste culturele instelling die tijdens de tour van het schilderij de volledige periode gratis toegang biedt aan de gehele provincie. Daarnaast is tijdens de Open Dag op 2 september toegang gratis voor iedereen.

Openingstijden & tijdslot reserveren
Rembrandts Vaandeldrager on Tour: Wat Zie Jij? Is vanaf vrijdag 2 september vanaf 11.00 uur geopend voor publiek en is elke woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Er staan diverse evenementen rondom de tentoonstelling in de planning, welke spoedig bekend zullen worden gemaakt. 

Tijdslots voor Rembrandts Vaandeldrager on Tour: Wat Zie jij zijn vanaf nu te reserveren.

Wil jij de tentoonstelling bij ons bezoeken maar zijn reguliere tijden voor jou een uitdaging door bijvoorbeeld een fysieke beperking? Neem dan contact met ons op via kunsthal@kunstlinie.nl en dan kijken we naar een gepaste oplossing.

Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang o.a.:

Exclusieve acties en aanbiedingen
Het belangrijkste uit- & cultuurnieuws
De laatste tips op cultureel gebied
De nieuwste voorstellingen in Almere

Meld je aan! »

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!