Almere Vertelt is een terugkerend storytelling programma waarbij er in een reeks weekenden per jaar Almeerders een persoonlijk en ontroerend verhaal vertellen. Als bezoeker geniet je van oprechte verhalen in de intieme setting van restaurant De Rode Haring, op het terrein van Vis à Vis. Het bezoek aan Almere Vertelt is inclusief eenvoudige maaltijd.

Het project ontstond uit een interesse naar de 187 culturen die Almere rijk is. Welke verhalen zouden daar achter zitten? We nodigen een aantal Almeerders uit om te komen vertellen. Samen met de storytellers van MEZRAB ontvouwt zich een inspirerende avond.

Tijdens de Almere Vertelt voorstellingsdagen worden er niet alleen verhalen verteld. Er wordt samen geluisterd, gepraat en er wordt muziek gemaakt. Na een avond van Almere Vertelt ken je je eigen stad toch weer net een stukje beter.

Wil jij naar Almere Vertelt?

Dat komt mooi uit! Gebruik deze exclusieve kortingscode via de website van Vis á Vis: KORTINGUITINALMERE en ontvang 1 euro korting op Almere Vertelt (max 6 personen per bestelling).

Boek een ticket »

Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang o.a.:

Exclusieve acties en aanbiedingen
Het belangrijkste uit- & cultuurnieuws
De laatste tips op cultureel gebied
De nieuwste voorstellingen in Almere

Meld je aan! »

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!