Op Uit in Almere vind je een overzicht van de leukste uitjes in Almere. Houd je van theater of ga je toch liever naar de bioscoop? Bekijk onze kalender met één compleet overzicht alle theatervoorstellingen, films, lezingen, debatten, muziekoptredens, exposities, tentoonstellingen en meer!

Wat is er vandaag te doen in Almere?

Inspiratie uit Almere

►10 Culturele uitjes voor in de zomer
Op zoek naar zomerse activiteiten in Almere? Ontdek de gezelligste festivals, buiten theatervoorstellingen, muziekoptredens en activiteiten om de warme zomerdagen mee door te komen. Een ding is zeker, deze zomer hoef je je niet te vervelen want er is voor ieder wat wils!

►Lees verder...

►Must-do! Bijzondere buitentheatervoorstellingen in Almere
Naar een theatervoorstelling in Almere kijken? Dan blijft het niet bij kijken alleen. Wie van theater houdt, maar ook van de zomerse buitenlucht: die kan in Almere terecht. Ook dit jaar zijn er weer twee bijzondere buitenvoorstellingen die je zeker niet mag missen. 

►Lees verder...

►Tips juni in Almere
Juni staat voor de start van het festivalseizoen en biedt naast festivals nog genoeg andere leuke activiteiten in Almere waar jij de maand mee doorkomt! Lees snel verder en ontdek waar jij voor de leukste muziek, voorstellingen, films, tentoonstellingen, workshops en avonturen in Almere moet zijn.

►Lees verder...

►Nog meer tips

Niet gevonden naar waar je op zoek bent? Zoek verder op de volgende categorieën.

► Over UIT in Almere

UIT in Almere is de website voor alle culturele uitjes in Almere. Op de website kun je gemakkelijk en snel de laatste uitjes vinden. Mist er volgens jou nog een uitje? Meld deze dan aan via de tip pagina.