Op Uit in Almere vind je een overzicht van de leukste uitjes in Almere. Houd je van theater of ga je toch liever naar de bioscoop? Bekijk onze kalender met één compleet overzicht alle theatervoorstellingen, films, lezingen, debatten, muziekoptredens, exposities, tentoonstellingen en meer!

Wat is er vandaag te doen in Almere?

Inspiratie uit Almere

► Cultuurreporter gezocht!

Vind jij het leuk om af en toe een voorstelling, expositie, film, lezing, festival of optreden te bezoeken in Almere en heb je een vlotte pen? Meld je dan aan als vaste Cultuurreporter voor Uit in Almere.

Lees verder...

►7x Halloween in Almere

Bezoek de griezeligste evenementen tijdens Halloween in Almere. Doe mee aan de Halloween Run, Halloween film marathon en nog veel meer! 

► Lees verder...

►4x filmlocaties in Almere

Wist je dat je bij meerdere locaties naar de film toe kun gaan in Almere? Bekijk waar je de aller nieuwste film, documentaires en arthouse films kunt bekijken in Almere.

►Lees verder

►Nog meer tips

Niet gevonden naar waar je op zoek bent? Zoek verder op de volgende categorieën.

► Over UIT in Almere

UIT in Almere is de website voor alle culturele uitjes in Almere. Op de website kun je gemakkelijk en snel de laatste uitjes vinden. Mist er volgens jou nog een uitje? Meld deze dan aan via de tip pagina.