Op Uit in Almere vind je een overzicht van de leukste uitjes in Almere. Houd je van theater of ga je toch liever naar de bioscoop? Bekijk onze kalender met één compleet overzicht alle theatervoorstellingen, films, lezingen, debatten, muziekoptredens, exposities, tentoonstellingen en meer!

Wat is er vandaag te doen in Almere?

Inspiratie uit Almere

►35x Theaterseizoen '19-'20

Deze 35 voorstellingen in het theater seizoen 2019-2020 wil je echt niet missen! Heb jij al veel tickets voor de voorstellingen uit het nieuwe jaar? 

►Ontdek meer!

►Uittips voor augustus

Het einde van de zomer komt langzamerhand in zicht, maar dat betekend niet dat je je hoeft te gaan vervelen! Ga er op uit, laat je inspireren en maak het eind van je zomer in Almere fantastisch met deze uittips!

►Lees meer...

►Lessen voor kinderen in Almere
Hoe ga jij je zomer invullen? Leer een instrument bespelen of volg een theaterworkshop! Leer schilderen in Virtual Reality of bezoek een voorstelling van Bontehond. Ontdek hier wat voor lessen jij in de zomer in Almere kunt volgen!

►Lees verder...

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de UITtips in Almere

* verplicht
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

►Nog meer tips

Niet gevonden naar waar je op zoek bent? Zoek verder op de volgende categorieën.

► Over UIT in Almere

UIT in Almere is de website voor alle culturele uitjes in Almere. Op de website kun je gemakkelijk en snel de laatste uitjes vinden. Mist er volgens jou nog een uitje? Meld deze dan aan via de tip pagina.