Op Uit in Almere vind je een overzicht van de leukste uitjes in Almere. Houd je van theater of ga je toch liever naar de bioscoop? Bekijk onze kalender met één compleet overzicht alle theatervoorstellingen, films, lezingen, debatten, muziekoptredens, exposities, tentoonstellingen en meer!

Wat is er vandaag te doen in Almere?

Inspiratie uit Almere

►Almeerse Festivalagenda voor deze zomer!
Ben jij op zoek naar de leukste festivals in Almere voor deze zomer? Dan ben je hier aan het juiste adres! Van met je tenen tussen het zand op Strandfestival ZAND tot aan stampen, dansen en zingen op het gezellige Summerpark Festival. 

►Lees verder...

►Culturele uitjes met kinderen in Almere
Met de zomervakantie voor de deur wil je natuurlijk graag iets met de kinderen gaan ondernemen! Deze kinderactiviteiten woon je gewoon bij in Almere! Doe mee aan een theaterworkshop, ga samen naar het Nickelodeon Festival of ga samen de uitdaging aan in de hackerroom! Benieuwd wat je nog meer kunt doen?

►Lees verder...

►De leukste uitjes in Almere in de maand juli

Ben jij opzoek naar de leukste uitjes in juli? Laat je inspireren en trek er op uit! Of je nu lekker vakantie hebt of nog te zit te zweten op kantoor: de maand juli heeft voor ieder wat wils!

►Lees verder...

►Nog meer tips

Niet gevonden naar waar je op zoek bent? Zoek verder op de volgende categorieën.

► Over UIT in Almere

UIT in Almere is de website voor alle culturele uitjes in Almere. Op de website kun je gemakkelijk en snel de laatste uitjes vinden. Mist er volgens jou nog een uitje? Meld deze dan aan via de tip pagina.