Theater: Vis a Vis speelt MARE

Over de voorstelling MARE:

De klimaat- optimisten hebben ongelijk gekregen. De zeespiegel stijgt totdat de wereld blank staat van de noord- tot de zuidpool. Door toedoen van de mens staat de wereld onder water. In de voorstelling MARE gunt Vis à Vis de kijker een blik op de toekomst.
In een waterbassin gevuld met meer dan 1 miljoen liter neemt een huwelijksreis een dramatische wending. De storm barst los en de skyline van de stad verdwijnt langzaam onder water.
Vastbesloten hun prille geluk, of tenminste hun eigen hachje, te redden, laveren twee jong-geliefden behoedzaam tussen de drijvende restanten van de ondergelopen beschaving. De overige drenkelingen proberen koste wat kost hun eigen belangen voorop te stellen.
In deze tijden van nood is, zoals altijd, de mens het grootste struikelblok. De natuur heeft in deze verzonken wereld, het laatste woord.

Wil je dineren bij Vis a Vis voorafgaande de voorstelling? In restaurant ‘de Rode Haring' maak je van je bezoek aan Theater Spektakel MARE een complete avond uit! In het sfeervolle en energie neutrale restaurant kun je aan lange tafels genieten van een uitgebreid dinerbuffet.

Maak je op voor een wonderlijke avond uit in een inspirerende wereld van theater spektakel, humor, live muziek en diner.

De voorstelling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar (strikt leeftijdsbeleid).

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs Kaarten vanaf €29,50

Vanaf Woensdag 9 mei 2018 tot Zondag 15 juli 2018

Dag Van Tot
Zondag 15:00 16:15
Woensdag 20:30 21:45
Donderdag 20:30 21:45
Vrijdag 21:00 22:15
Zaterdag 21:00 22:15

Muiderzandplaats 1 Model.NdtrcItem.HouseNumber
1361 AK, Almere