Brassband viert 35 jarig jubileum

woensdag 26 juli 2017

De oudste blaasmuziekvereniging van Almere, viert haar 35 jarig bestaan met een concerten drieluik. Op zaterdag 23 september sluiten wij dit bijzondere jaar af met: “De vrienden van Brassband Almere”

Dat veel muzikanten ook nog een andere hobby hebben, wordt op een verrassende manier duidelijk gemaakt tijdens dit slot concert.
Omdat muziek verbindt zijn we op zoek gegaan naar andere Almeerse verenigingen die met ons willen samenwerken. Hier zijn hele bijzondere activiteiten uit voortgekomen: Wat heeft Handboogschutterij Almere bijvoorbeeld te maken met de brassband? Gaat Brassband Almere met zijn allen in een roeiboot van Almeerse Studenten Roeivereniging Agon? Worden alle instrumenten in de knoop gelegd door scouting groep Novo Mundo of wordt het gezellige muziek bij het kampvuur? Wat doen de mini’s van Turning Spirit Almere met de jeugdband? Gaat de brassband samen met Multiple Voices zingen? Wat is de rol van Filmere in dit geheel?
Tijdens het concert op 23 september onder leiding van Rolf Hoogenberg krijgt u antwoord op deze vragen.
Het belooft in elk geval een zeer spectaculaire avond te worden.
Het concert zal plaatsvinden in “De Prestige” Steiger 74i, 1351AE Almere Haven
Aanvang: 19.30 uur
Kaarten verkrijgbaar via info@brassbandalmere.nl en aan de kassa.


Op Zaterdag 2 september geven we een klein voorproefje van ons slotconcert tijdens het havenfestival, om 11.30 uur op het grote podium in de havenkom.

Daarna zal om 14.00 de Brassband een optreden met het carillon verzorgen, ook in Almere Haven. Dit jaarlijks terugkerende evenement zal dit jaar voor het eerst met de nieuwe beiaardiers zijn.

Op Zaterdag 9 september zal op het Forum in Almere stad onze tegel in de Walk of Fame onthult worden. Uiteraard zorgen wijzelf voor de muzikale omlijsting. Tijd wordt nog bekend gemaakt.