Kom woensdag 17 mei schilderen bij Kunstlinie Almere Flevoland!

maandag 15 mei 2017

Op woensdag 17 mei a.s. tussen 13:00 uur en 17:00 uur plaatst Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) een reuze schilderdoek voor haar deur. Het grote schilderdoek van wel meer dan 2,5 meter lang geeft heel Almere de kans om in KAF te komen hangen.

Het doek wordt namelijk na afloop van het event tentoongesteld in de citylounge van KAF. Dé kans om jouw creaties aan de rest van Almere te laten zien.

Ter ere van de eerste expositie van KAF genaamd House of Arts wordt het schildersdoek geplaatst. In de expositie staan zeven Flevolandse kunstenaars centraal. Wat vinden zij van hun leefomgeving? En wat voor onverwachte ontmoetingen maakt Almere bijzonder? Dat is het uitgangspunt. Met het idee voor Flevoland door Flevoland in het achterhoofd is het event tot stand gekomen: voor Almere door Almere. Ga voor meer informatie over de expositie naar www.kaf.nl/expo

Wil jij weten hoe het schildersdoek eruit gaat komen te zien? Volg dat op de sociale media #HotspotAlmere en #HouseofArts om de eerste sneak peak te zien van het schilderij.