Mijn Dinsdag Avond Film met ZOO Guitar Duo

donderdag 5 oktober 2017

Dinsdag 10 oktober september, 20 uur bij Corrosia Theater, Expo & Film - De tweede Mijn Dinsdagavond Film van dit seizoen staat in het teken van flamenco. Het Almeerse Zoo Guitar Duo nemen hullen deze avond in flamencosferen.

Marion Schaap en Peter Constant van het befaamde Z.O.O. Guitar Duo (in Almere organiseren ze het jaarlijke Gitaarspektakel) hebben een film gekozen waarin flamencomuziek centraal staat: Carmen, van Carlos Saura. De filmposter is met Marion de wereld over geweest en hangt nog steeds thuis, gehavend en wel. Natuurlijk wordt deze avond vol passie en drama aangekleed met live flamencomuziek.

De film: Carmen (AL)

Een groep flamenco dansers repeteert het beroemde Carmen van Prosper Merimee. Antonio (de choreograaf) wordt verliefd op Carmen (de sterdanseres). Hun verhaal begint synchroon te lopen aan het stuk en langzaam zijn spel en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden.

Mijn Dinsdagavond Film
Elke tweede dinsdag van de maand nodigt Corrosia, Theater, Expo & Film een Almeerder uit om Mijn Dinsdagavond Film samen te stellen. Deze avonden staan volledig in het teken van de film.

Kaartverkoop en meer informatie
De toegangskaarten zijn € 6,50 inclusief consumptie na afloop. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.corrosia.nl.

Kijk voor meer informatie op www.corrosia.nl

 Foto: Claudia Kamergorodski