Openluchtfilm op de Markt. Almere kiest voor de openluchtvertoning van La La Land (AL)

vrijdag 21 juli 2017

Corrosia Theater, Expo & Film en de nieuwe bibliotheek slaan dit jaar de handen weer ineen om een filmvertoning in de openlucht te organiseren. Locatie: de Markt in Almere Haven.

Enkele weken terug riepen de instellingen Almeerders op om via de online poll hun stem uit te brengen op hun favoriete muziek film. Er is flink gestemd en inmiddels zijn deze stemmen geteld: La La Land (AL) is de winnaar en wordt op vrijdag 25 augustus vanaf 21.30 uur vertoond! De openluchtfilm is gratis toegankelijk.

La La Land (AL)
Deze film uit 2016 is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en geregisseerd door Damien Chazelle. Het verhaal volgt Mia en Sebastian. Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere.
Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

De Markt wordt op 25 augustus volledig omgetoverd in de sfeer van de film. Voorafgaand aan de filmkan iedereen vanaf 19u alvast in de juiste stemming komen met muziekoptredens, eten en drinken. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus neem je eigen stoel mee om zeker te zijn van een zitplaats.

Openluchtfilm op de Markt
Vrijdag 25 augustus, 21.30 u
Aanvang voorprogramma 19.00 u
Toegang: gratis
Locatie: Markt, Almere Haven
De filmvertoning gaat altijd door: bij slecht weer verplaatsen we naar de theaterzaal in Corrosia.