Vis à Vis introduceert Vis à Vis Adventures

woensdag 29 november 2017

Theatergezelschap Vis à Vis, bekend van de grootschalige buitenproducties aan het Almeerderstrand, lanceert een nieuwe activiteit: Vis à Vis Adventures, een Once-In-A-Lifetime-Experience reisbureau.

Vis à Vis haakt hiermee in op de toenemende vraag naar Bucketlist ervaringen, terwijl de beschikbare tijd om deze ervaringen te realiseren afneemt. Een Vis à Vis Adventure duurt maximaal 3 uur staat voor een flinke vink op je bucketlist.

De eerste reis van Vis à Vis Adventures vertrekt op 1 februari 2018 en heeft ANTARCTICA als bestemming. Het avontuur speelt zich af in de Rode Haring, het nieuwe restaurant van Vis à Vis. De geheel verzorgde reis wordt georganiseerd door het team van Vis à Vis samen met het team van de Groningse Theatergroep, De Jongens.

Marianne Seine, lid van de artistieke kern bij Vis à Vis: “We bieden de gelegenheid om eindelijke weer iets je bucket-list af te vinken. Wie wil er niet naar Antarctica? Je ziet jezelf er al rondlopen, het ligt binnen handbereik. Geen fear of missing out, koop een kaartje inclusief diner en je zult met een sterk verhaal thuiskomen. Wacht niet te lang met bestellen, want de plaatsen zijn schaars”.

De kaartverkoop is van start gegaan. De reisperiode is van 1 februari tot en met 17 maart 2018. Tickets zijn verkrijgbaar op www.visavis.nl.