Muzikale Talentenjacht: inschrijving gestart

woensdag 7 februari 2018

BonteHond is op zoek naar muzikaal talent! Kun jij zingen en wil je optreden? Met een groepje, duo, solo, met jouw band of koor? Schrijf je dan in via de website en je ontvangt het lied waar jij jouw eigen draai aan mag geven.

De Talentenjacht 10 maart
Op zaterdag 10 maart laat jij jezelf horen aan een vakjury, die dezelfde dag nog winnaars uitroept. Ben jij een winnaar? Dan krijg je in een workshop op 25 maart tips & tricks van professionals voor je performance tijdens de voorstelling SCHOPPEN van BonteHond: Deze theatervoorstelling/voetbalwedstrijd speelt op voetbalvelden en elke winnaar mag de voorstelling muzikaal aftrappen.

Optreden op een voetbalveld
Omdat je de start vormt van de voorstelling repeteer je ook een keer met de enorme groep acteurs/dansers van SCHOPPEN: 22 spelers en een scheidsrechter. Een uniek kijkje achter de schermen van een grote theaterproductie en een gave kans om jezelf voor een groot publiek te laten horen: minimaal 1, maar misschien zelfs wel 6 keer! En natuurlijk krijg je professionele begeleiding van jouw act voor dit evenement.

Aanmelden
Zie jij jezelf daar wel staan op de middenstip? En vind jij het leuk om jouw versie van het Clublied te laten horen voor publiek? Meld je aan vóór 18 februari via www.bontehond.net/clublied