Theatergroep SubSub speelt 'Op Drift'

dinsdag 27 maart 2018

Hoe ver ga jij voor je passie? Zet je alles aan de kant om je dromen waar te maken? Van 4 tot en met 21 april speelt theatergroep SubSub de nieuwe voorstelling Op Drift! in de Voetnoot in Almere Stad.

De voorstelling gaat over twee ambitieuze meiden die veel succes hebben met hun muzikale dansact. Alex wil danseres worden en Veerle studeert viool. Wanneer ze een groot concours winnen, zijn ze uitzinnig van vreugde. Alex zet alles aan de kant om haar droom waar te maken, zelfs persoonlijke relaties moeten het ontgelden. Maar is dat het waard? Waar ligt de grens tussen passie en obsessie?

We groeien op met internet en een 24-uurseconomie: je zorgt dat je altijd kunt werken, altijd bereikbaar kunt zijn en altijd scherp, gevat en vooral sociaal wenselijk uit de hoek kunt komen. Met internet, social media en de talloze talentenshows op tv kom je al heel vroeg in aanraking met extreem gepassioneerde en hardwerkende mensen. Zij lijken een perfect leven te hebben. Maar hoe hou jij jezelf staande in een maatschappij die continu het allerbeste van je verwacht?

Regisseur Esther Bolte heeft samen met schrijver Yvo Nafzger, componist Myrthe van de Weetering, choreograaf Dian Knigge-IJkhout en scenograaf Simone Eggen een bijzondere voorstelling weten neer te zetten. Dans, muziek, rap en het indringende verhaal wisselen elkaar af in deze dynamische theaterproductie. Onder professionele begeleiding krijgen de jonge, getalenteerde acteurs, dansers en muzikanten de kans om hun talent verder te ontwikkelen en aan het grote publiek te laten zien.

Meer informatie en kaarten: www.subsub.nl/op-drift