Veel uitverkochte “30+” feesten in de Meester

woensdag 7 februari 2018

De Almeerse 30 plussers weten poppodium de Meester steeds vaker te vinden. Uiteraard voor bands en muzikanten van “nu”, maar ook steeds meer voor bands in de voorbij jaren grote hits scoorden.

Het poppodium richt zich dan ook op een breed publiek met optredens variërend van Douwe Bob tot Waylon en van Kenny B. tot Ronnie Flex. Vooral de “30+ Dance Classics” party’s doen het goed en zijn elke editie steevast uitverkocht. Elke 2 maanden wordt dit evenement georganiseerd in 2 zalen met een zeer bekende dj en alle hits van de jaren 70 tot vandaag. De edities met dj Ben Liebrand en dj Gerard Ekdom waren zeer snel uitverkocht, beide dj’s komen in het najaar nog eens terug. De volgende editie is op vrijdag 25 mei met dj Jeroen van Inkel, voor alle 30 plussers natuurlijk dé beste radio dj aller tijden. De 30+ party’s zijn altijd van 21.00 tot 03.00 uur.

Speciaal voor 80’s liefhebbers is er vrijdag 9 maart ook nog een “Back tot he 80’s LIVE” party, met een live concert van The Time Bandits en de beste 80’s dj’s. Dit evenement start om 20.00 uur en na het concert gaat de afterparty door tot 01.00 uur.

Meer info en tickets op www.demeesteralmere.nl