Vis à Vis ontvangt: dé hit van Oerol - PINOKKIO

donderdag 12 juli 2018

MARE stopt definitief op zondag 15 juli. De laatste kaarten vliegen de deur uit.

Wil je een van de laatste vijf voorstellingen meemaken? Boek dan nu je allerlaatste kaarten

VIS À VIS ONTVANGT DE VEENFABRIEK & LA COMPAGNIE DU TIRE-LAINE
Vis à Vis ontvangt heeft weer een heel bijzonder gastgezelschap weten te strikken. Dé hit van Oerol, Pinokkio, komt naar Almere. Vanaf 6 september te zien naast het Almeerderstrand.

Rechtstreeks vanuit Terschelling komt interdisciplinair muziektheatergezelschap de Veenfabriek i.s.m. La Compagnie Du Tire-Laine een week het terrein overnemen. Voor iedereen die deze hit van Oerol nog niet heeft gezien of die ‘m nog een keer wil zien: Pinokkio, een bijzonder sprookje voor volwassenen.

Voor de snellere beslissers zijn er een beperkt aantal vroege vogel kaarten* beschikbaar voor €25,-. De reguliere prijs is €28,- en voor CJP/student-pas houders zijn er kaarten van €22,50. Alle prijzen zijn inclusief Toscaanse bonenschotel, die tijdens de voorstelling geserveerd wordt op de tribune.

OVER DE VOORSTELLING PINOKKIO
Laat je verleiden op het Pleasure Island van de Veenfabriek & La Compagnie du Tire-Laine. Hier komen je stoutste dromen uit en mag je dansen, spelen en muziek maken, terwijl je geniet van een heerlijke Italiaanse bonenschotel. Geef je net als Pinokkio over aan de heerlijke hallucinerende leegte van onze wereld. Want leugens en verlangens zijn toch veel lekkerder dan de harde realiteit?

 

Foto: Ben van Duin