►Ontdek cultuur op Uitfestival Almere!

Ontdek wat er allemaal op het programma staat bij de culturele instellingen van Almere. Dans mee op Tabitha, duik in de photobooth en nog veel meer! 

►Lees verder...

►8 voorstellingen die je niet mag missen dit seizoen!

Welke hardlopers mag je komend seizoen absoluut niet msisen? Zet ze alvast in je agenda en scoor vast de tickets!

►Lees verder...

►Uitfestival Almere

De start van het culturele seizoen wordt gevierd met het Uitfestival. Duik vast in het programma!

► Lees verder...

►Almeerse Kamp Seedorf goed worldwide

Met kunstwerken in Almere, Amsterdam, Lissabon en zelf Chicago kun je wel zeggen dat Almere te klein is geworden voor streetartcollective Kamp Seedorf. 

►Lees verder...

►Met de kinderen op pad in Almere

Niets is leuker dan samen met de kids cultuur ontdekken! Leer alles over politie, ga de natuur in en ontdek de jeugd voorstellingen

►Lees verder...

►Ontdek de Almeerse architectuur

Almere is pas 40 jaar jong. En dat zie je! Verwacht geen middeleeuwse grachten, maar architectonische highlights! 

►Lees verder...

►Cultuur snuiven in Almere

Als liefhebber kun je flink wat cultuur snuiven in Almere. Ontdek welke culturele hotspots je in Almere echt niet mag missen!

►Lees verder...

►De leukste tips voor de maand september!

 

Schuif aan bij het Almere Haven Festival, bezoek de opening van de expo 'The Bigger Picture', de laatste weken van ROBOT en de start van het culturele seizoen tijdens Uitfestival Almere. 

►Ontdek nog veel meer tips deze maand...

►Vier de start van het culturele seizoen

met comedy, theater, muziek, dans of.... Check de voorstellingen die je echt niet mag missen het nieuwe theaterseizoen!

►Lees verder...

►35x Theaterseizoen '19-'20

Deze 35 voorstellingen in het theater seizoen 2019-2020 wil je echt niet missen! Heb jij al veel tickets voor de voorstellingen uit het nieuwe jaar? 

►Lees verder...

► 4x filmlocaties in Almere

Wist je dat je bij meerdere locaties naar de film toe kun gaan in Almere? Bekijk waar je de aller nieuwste film, documentaires en arthouse films kunt bekijken in Almere. 

 Lees verder

►Culturele uitjes met kinderen in Almere
Met de zomervakantie voor de deur wil je natuurlijk graag iets met de kinderen gaan ondernemen! Deze kinderactiviteiten woon je gewoon bij in Almere! Doe mee aan een theaterworkshop, ga samen naar het Nickelodeon Festival of ga samen de uitdaging aan in de hackerroom! Benieuwd wat je nog meer kunt doen?

►Lees verder

► Must-do! Bijzondere buitentheatervoorstellingen in Almere

Naar een theatervoorstelling in Almere kijken? Dan blijft het niet bij kijken alleen. Wie van theater houdt, maar ook van de zomerse buitenlucht: die kan in Almere terecht. Ook dit jaar zijn er weer twee bijzondere buitenvoorstellingen die je zeker niet mag missen.

► Lees verder

► Almeerse festivalagenda voor de zomer!

Ben jij op zoek naar de leukste festivals in Almere voor deze zomer? Dan ben je hier aan het juiste adres! Van met je tenen tussen het zand op Strandfestival ZAND tot aan stampen, dansen en zingen op het gezellige Summerpark Festival. Voor jong en oud en van dansen tot meezingen, er is voor ieder wat wils! Ontdek de gezelligste festivals in Almere.

► Lees verder

►Lessen voor kinderen in Almere
Hoe ga jij je zomer invullen? Leer een instrument bespelen of volg een theaterworkshop! Leer schilderen in Virtual Reality of bezoek een voorstelling van Bontehond. Ontdek hier wat voor lessen jij in de zomer in Almere kunt volgen!

►Lees verder

►UITtips augustus

Het einde van de zomer komt langzamerhand in zicht, maar dat betekend niet dat je je hoeft te gaan vervelen! Ga er op uit, laat je inspireren en maak het eind van je zomer in Almere fantastisch met deze uittips!

►Lees verder...

► 12x festivals Almere

Zin in een festival? Almere is dit jaar the place to be! In 2019 biedt Almere nieuwe festivals en feestjes aan waar jij naar uit kan kijken. 

► Lees verder

 10 culturele uitjes voor de zomer

Op zoek naar zomerse activiteiten in Almere? Ontdek de gezelligste festivals, buiten theatervoorstellingen, muziekoptredens en activiteiten om de warme zomerdagen mee door te komen. Een ding is zeker, deze zomer hoef je je niet te vervelen want er is voor ieder wat wils! 

► Lees verder

 Jazz in Almere

Ook zo'n fan van blues en jazz? Dan ben je hier op het goede adres! Kom hier alles te weten over de jazz-activiteiten in Almere.


► Lees verder

 Moederdaguitjes in Almere

Dit jaar jouw moeder extra in het zonnetje zetten? Lees hier waar jij op Moederdag in Almere een onvergetelijke dag samen kan doorbrengen.

 Lees verder

► De leukste paasactiviteiten
Nog geen plannen voor Pasen? Almere biedt tijdens het paasweekend voldoende interactieve, leerzame en ontspannen uitjes aan!

► Lees verder

► 5x leukste kinderactiviteiten in Almere

Wil je dit weekend graag erop uit met de kinderen? Deze activiteiten worden er in Almere georganiseerd voor de jeugd! 

► Lees verder

► 8x rondleidingen in Almere

Leer jouw favoriete stad op een andere manier kennen en ontdek welke rondleidingen jij in Almere allemaal kan bijwonen!

► Lees verder

► Tips juni in Almere

Juni staat voor de start van het festivalseizoen en biedt naast festivals nog genoeg andere leuke activiteiten in Almere waar jij de maand mee doorkomt! Lees snel verder en ontdek waar jij voor de leukste muziek, voorstellingen, films, tentoonstellingen, workshops en avonturen in Almere moet zijn

► Lees verder
► De leukste uitjes in Almere in de maand juli

Ben jij opzoek naar de leukste uitjes in juli? Laat je inspireren en trek er op uit! Of je nu lekker vakantie hebt of nog te zit te zweten op kantoor: de maand juli heeft voor ieder wat wils! 

► Lees verder

► Koningsdag 2019

Koningsdag vier je dit jaar natuurlijk in jouw favoriete stad! Er is een breed aanbod van activiteiten waar je aan kan meedoen. Lees snel verder over het programma voor Koningsdag 2019!

► Lees verder

► Muziek in de maand mei Almere

Ben jij een muziekliefhebber in hart en nieren? Ontdek de leukste muzieklocaties in Almere en de vetste plekken voor concerten, meezing avonden, gitaarsolo’s en kroegentochten!

► Lees verder

Nog meer tips

Niet gevonden naar waar je op zoek bent? Zoek verder op de volgende categorieën: