Tijdens het Uitfestival in Almere Buiten kun je genieten van straatartiesten. Speciale, grappige acts die passen bij woonboulevard Doemere kun je op verschillende locaties bekijken. Wat dacht je van klassieke schilders als Vermeer op stelten, op een fiets een kunstwerk maken of…

Pratende bank

Loungen op de pratende bank? Op dit Levend Bankstel kun je onderuit zakken om uit te puffen. Of gewoon genieten van het neo-barokke meubelstuk dat kijkt, fronst, wenkt, zwijgt, fluistert of gebaart. Links en rechts voelen zich overal thuis en laten zich graag verhuizen. Ze hebben alle wijsheid in pacht maar van koetjes en kalfjes weten ze ook het fijne. Deze canapé voor twee kletst gezellig met je mee.

Twannie 

Bij het straattheater van Twannie draait het allemaal om de magie van techniek. Vreemde machines en rare apparaten, knarsend en piepend en mooi om te zien. Op het Uitfestival in Doemere is Twannie met de Drumband op Klompen. Uit het land waar roest nooit rust en afval niet bestaat komt de Drumband op Klompen. De drumband trommelt er lustig op los en maakt er altijd en overal een feestje van!

Slak Expresss

Slak Expresss bezorgt op geheel eigen wijze post. Het kan zijn dat de bezorging wat meer tijd kost, maar de ansichtkaarten vinden altijd hun weg naar een gelukkige ontvanger. Soms is de ontvanger iemand anders dan oorspronkelijk bedoeld, maar iedereen wordt blij van echte tastbare post. Helemaal als de bezorging gedaan is door Slak Expresss. Pas wel op voor het slakkenspoor…

Fiets je Eigen Kunstwerk

Op de Pedalen en Fiets je Eigen Kunstwerk! Uniek voor jong en oud. Neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren en zie hoe de kleuren zich mengen. Trap sneller of langzamer op de pedalen, elke keer is het weer anders. Het drogen van je schilderij doe je op de droogfiets. Op speelse wijze leer je over centrifugaalkrachten, kleurenleer en doorzettingsvermogen. Verbaas en verwonder je. Een super herinnering en souvenir voor iedereen. Geen vieze handen en kleren, lekker interactief en sportief. Geschikt voor iedereen vanaf twee jaar oud.

De Grote Meesters

De Grote Meesters kun je aan het werk zien: Johannes Vermeer met het Melkmeisje en het Parelmeisje. Maar dan in reuzenformaat. Zwierig vliegen hun penselen over het canvas. Ronde vormen, rake lijnen en veel emotie.

Rollergirls

Maak kennis met de Rollergirls, de stralende hostesses op rolschaatsen die een unieke en heerlijke toevoeging zijn aan het Uitfestival! Terwijl het festivalterrein bruist van muziek en gezelligheid, voegen de Rollergirls een extra dosis plezier toe door de heerlijkste hapjes uit te delen op hun elegante rolschaatsen. Deze dynamische en energieke groep zorgt ervoor dat jouw festivalervaring niet alleen muzikaal en gezellig is, maar ook absoluut verrukkelijk! Laat je verrassen door hun enthousiasme en geniet van heerlijke lekkernijen terwijl je de festivalsfeer omarmt.

 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!