De beste muzieklocaties in Almere

Almere is een stad vol met muzikale mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een gezellige kroeg waar je livemuziek kunt horen of een grote concertzaal voor een groot evenement, in Almere is voor ieder wat wils.

Poppodium de Meester - Rocken, swingen en uitgaan!

Kom langs bij Poppodium de Meester voor een heerlijke muzikale avond. Het programma van Poppodium de Meester is divers! Van soul tot folk en van rock tot heerlijke R&B. Het barpersoneel schenkt jou met alle genoegen een heerlijk drankje in. Dit is de plek om uit te gaan!

Poppodium De Meester in Almere.

Kunstlinie - Centraal en gezellig

Bij Kunstlinie kun je terecht voor grote namen. De Kunstlinie bevindt zich in het centrum en is perfect voor een avond uitgaan in de stad. Doe een drankje bij de lokale barretjes in de omgeving en stap daarna naar binnen voor een muzikale show bij een van jouw favoriete artiesten.

Kunstlinie in Almere Centrum.

Zaal X - Jong, levendig en klaar voor een avond uit

Ben jij jong in Almere en op zoek naar entertainment? Dan moet je naar Zaal X! Hier kun je genieten van een drankje terwijl je naar de muziek luistert in een intieme setting. Zaal X combineert muziek, met dans, comedy, spektakel en meer. Het aanbod is perfect voor de jonge Almeerder die zich in het weekend niet wil vervelen.

Zaal X in Almere Centrum.

Nieuw Podium Klassiek Almere - Klassieke klanken uit de stad

Bij Nieuw Podium Klassiek Almere zijn de prachtige klassieke klanken te beluisteren. Geniet van klassieke muziek, hedendaagse pop, jazz en wereldmuziek in Almere. Van symfonieorkesten tot kamermuziek optredens, hier kun je genieten van de meest prachtige klanken. Nieuw Podium Klassiek Almere verspreidt zich door de hele stad, zoals in het Cultuurhuis Almere Buiten of de Bonifatiuskerk in Almere Muziekwijk.

Nieuw Podium Klassiek Almere bij Uit in Almere.

Meer leuke uitjes - Veel leuks te ontdekken!

Wil je meer leuke uitjes vinden in Almere? Bij ons kun je terecht voor al je culturele vrijetijdsbestedingen. Check de gehele agenda of klik op jouw favoriete categorie. Zo kun je bij ons terecht voor de dansagenda van Almere, de cabaretagenda van Almere, de muziekagenda van Almere en nog veel meer! De leukste uitjes in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!