Ben je een kunstliefhebber? Almere heeft een bruisende kunstscene en de expo's zijn een geweldige manier om deze te ontdekken. Hier vind je alles wat je moet weten over de nieuwste exposities en tentoonstellingen in de stad. Of je nu geïnteresseerd bent in schilderkunst, fotografie of multimediale werken, er is voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan Kunstmuseum M.Kunsthal van Kunstlinie of ga langs bij de creatieve broedplaats Cultuurdome

Exporuimtes in Almere - Ontdek waar jij in Almere naar een expositie kan.

 • Kunstmuseum M. »

  Kunstmuseum M. » Kunstpaviljoen M.

  M. is een museum voor immersieve kunst en landschapskunst. Het is een plek om elkaar te ontmoeten en om je creativiteit aan te wakkeren, zonder dat je al iets over kunst hoeft te weten.

 • Dutch Digital Art Museum Almere »

  Dutch Digital Art Museum Almere » Dutch Digital Art Museum Almere

  Het eerste digital art-museum in Nederland. Het museum draait om digitale kunst en biedt ook een kritische kijk op technologische vooruitgang. 

 • Kunsthal »

  Kunsthal » Kunstlinie

  Voor tentoonstellingen met hedendaagse kunst, van kunstenaars en onderwerpen die bij de dagelijkse realiteit passen. Nationaal en internationaal.

 • Kunst is leuk »

  Kunst is leuk » Kunst is Leuk

  Dé ontmoetingsplek voor Almeerse kunstenaars en makers, waar je kennis maakt met kunst op een toegankelijke wijze. 

 • Cultuurdome »

  Cultuurdome » Cultuurdome Almere Buiten

  Bij Cultuurdome vind je het hele jaar door Almeerse cultuur, van en voor iedereen en het is dé broedplaats voor alle creatievelingen.

 • Goede Rede Concerten »

  Goede Rede Concerten » Goede Rede Concerten

  Naast klassieke concerten organiseren ze ook ongeveer zes kunstexposities per jaar in de Goede Rede kerk. Meestal van Almeerse kunstenaars.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!