Inspiratie om er op uit te gaan

Ben jij op zoek naar inspiratie om iets te doen in Almere? Ontdek de beste culturele tips en ga er op uit met het hele gezin. In de handige artikelen lees je de beste tips voor een dagje weg. Ga er met het hele gezin op uit, ontdek de culturele activiteiten voor kinderen, de beste theatervoorstellingen van het moment, rondleidingen in Almere en nog veel meer! 

Rubriek - Uitgetest

Door een vast team van Cultuurreporters worden de tofste voorstellingen, musea, optredens en activiteiten op cultureel gebied in Almere uitgetest. De reporters zijn cultuurliefhebbers en houden er van het culturele aanbod van Almere te leren kennen en hun ervaringen met je te delen. Ze schrijven er een recensie over, zodat je zelf kunt lezen wat je kan verwachten van dat nieuwe toneelstuk, die musical of voorstelling.

Naar Uitgetest »

25 resultaten

Ontdek de Almeerse architectuur

Ontdek de Almeerse architectuur City walk Almere

Verwacht in Almere geen monumentale panden uit lang vervlogen tijden, maar wel moderne, architectonische highlights, ontworpen door wereldberoemde eigentijdse architecten. Almere is pas 40 jaar jong, en dat zie je!

Ontdek de tofste gebouwen

Almeerse Kamp Seedorf goes worldwide

Almeerse Kamp Seedorf goes worldwide grafitti welkom in Ally

Almeerse Kamp Seedorf is inmiddels uitgegroeid tot internationaal street art collective. Met kunstwerken in Almere, Amsterdam, London en Chicago kun je wel zeggen dat dat Almere te klein voor ze is geworden, ondanks dat zullen ze nooit uit Ally verdwijnen

Check het hier!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!