De leukste theaters in Almere

Ben jij fan van het theater? Of op zoek naar een nieuw uitje? Wij hebben de leukste theaters van Almere op een rijtje gezet.

Corrosia Expo, Theater en Film - Indrukwekkende theatershows en swingende dansvoorstellingen

In Almere Haven vind je Corrosia Expo, Theater en Film. Dit prachtige gebouw is een verborgen pareltje in de stad. Stap naar binnen en geniet van een lekker drankje bij het Corrosia Café. Corrosia’s aanbod is breed. Je kunt hier terecht voor indrukwekkende theatershows, swingende dansvoorstellingen, spectaculaire theaterstukken en de leukste theatervoorstellingen voor kinderen. Corrosia verwelkomd jong en oud voor een leuk uitje in Almere.

Kunstlinie - Theater aan het water

Dagje naar Almere Centrum? Ontdek Kunstlinie. Dit grote gebouw strekt zich uit over de Esplanade aan het Weerwater. Alleen al voor dit uitzicht moet je langs. Kunstlinie trekt de échte showstoppers. Bekende zangers, grote musicalsterren en fantastische shownamen. Benieuwd naar hun agenda? Ga naar de agenda van Kunstlinie.

Kunstlinie Almere.

Meer uitjes? - Muziek, dans en films!

Wil je meer leuke uitjes vinden in Almere? Bij ons kun je terecht voor al je culturele vrijetijdsbestedingen. Check de complete UITagenda of klik op jouw favoriete categorie. Zo kun je bij ons terecht voor de theateragenda van Almere, de filmagenda van Almere, de muziekagenda van Almere en nog veel meer. Veel plezier!

Almere Haven Festival

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!