Cultuur ontdekken met het hele gezin! Op zoek naar leuke activiteiten voor de kleintjes in Almere? Ontdek een scala aan kindvriendelijke tips voor een culturele dag. Van boeiende kinderworkshops tot voorstellingen speciaal voor kids: bij Uit in Almere vind je een compleet overzicht van activiteiten die perfect zijn voor de jonge cultuurontdekkers. Laat je inspireren door het brede aanbod voor een dag vol plezier én educatie. Bekijk de mogelijkheden die de nieuwsgierigheid van je kinderen prikkelen hieronder!

Tips van de redactie

 • De Nieuwe Bibliotheek »

  De Nieuwe Bibliotheek » Peuterbieb bij De Nieuwe Bibliotheek

  Er is regelmatig wat te beleven in De Nieuwe Bibliotheek in Stad, Haven, Buiten en Poort. Er zijn workshops, voorleesfeestjes en leuke jeugdfilms en -theatervoorstellingen. 

 • Jeugdtheatergezelschap bij BonteHond »

  Jeugdtheatergezelschap bij BonteHond » Bontehond - Fantastisch

  Het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. BonteHond maakt beeldend en fysiek theater voor alle leeftijden in theaters en op andere spannende plekken.

 • Kunstmuseum M. »

  Kunstmuseum M. » Workshop bij Kunstpaviljoen M.

  Kunstmuseum M. organiseert in de vakanties leuke workshops voor kinderen. De Land Art familietour is doorlopend te doen. Gebruik de app en volg de tour wanneer jij wilt.

 • Koffie & Theater bij Zaal X »

  Koffie & Theater bij Zaal X » Koffie & theater

  Kom iedere maand naar Koffie & Theater, voor een croissant, de krant en een voorstelling voor de koters. Na afloop schuif je samen met je kinderen aan bij een verrassende workshop. 

Creatieve lessen

Heb jij de ambitie om in het theater de sterren van de hemel te spelen? Of wil je een instrument leren spelen en de bekendste gitarist van Nederland worden? Ben je minder ambitieus en wil je gewoon een nieuwe hobby uitproberen? Ontdek de leukste buitenschoolde activiteiten voor kids!

Kom creatief doen »

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!