Niets is leuker dan samen met de kids cultuur ontdekken. Hier lees je waar je terecht kunt in Almere om je kinderen te vermaken. Theater, kunst, muziek, dans; er is voor ieder wat wils. Ontdek het zelf! 

► De Nieuwe Bibliotheek

Er is regelmatig wat te beleven in De Nieuwe Bibliotheek in Stad, Haven, Buiten en Poort. Zo zijn er workshops en lezingen. Schuif aan bij de voorleesfeestjes of de Peuterbieb. Of bezoek een leuke jeugdfilm of jeugdtheatervoorstelling. Bekijk het volledige aanbod op de website van De Nieuwe Bibliotheek.

► Kleur in Cultuur

Kleur in Cultuur organiseert iedere week workshops voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Kunst, dans, muziek en nog veel meer onderwerpen komen voorbij in de agenda. Op de website van Kleur in Cultuur vind je een agenda vol met creatieve activiteiten.

► Koffie & Theater bij Zaal X

Kom iedere maand naar Koffie & Theater, voor een croissant, de krant en een voorstelling voor de koters. Na afloop schuif je samen met je kinderen aan bij een verrassende workshop. De ideale zondag voor het hele gezin! Bekijk het actuele programma op de website van Kunstlinie.

► Land Art Familietour

Ontdek met je familie al rennend, bouwend en dromend de bijzondere landschapskunstwerken van Flevoland! Bij elk kunstwerk doe je leuke, gekke en actieve opdrachten om er een onvergetelijke middag van te maken. Lees meer op de website van Kunstpaviljoen M

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!