Culturele uitjes in Almere

Of je nu naar het theater wil voor een show, los wil gaan bij een concert of een koffietje wil drinken met de nieuwste makers van Almere. Ontdek onze tips voor de lukste culturele uitjes in Almere!

Corrosia expo, theater en film - Verstopte parel uit de haven

Maak vandaag nog een uitstapje naar het theater! Onderin Almere vind je Corrosia expo, theater en film. Bij Corrosia krijgt iedereen een plekje om kunst te maken. Duik in Corrosia’s diverse theatershows waaronder dansvoorstellingen, muzikale theaterstukken en theater voor de jeugd. Stap voorafgaand aan de show het Corrosia Café in voor een warme koffie.

Kunstlinie - Grootste aanbieder uit de stad

Blijf je liever in het centrum? Dan is Kunstlinie jouw place-to-be. Kunstlinie biedt stukken aan van grote namen en indrukwekkende theaterconcerten. Weten wat je kunt doen? Bekijk de theateragenda met alle theatershows in Almere. 

Kunstlinie in Almere Centrum.

Poppodium de Meester - Drankjes en dansjes

Als je denkt aan uitgaan, denk je aan muziek! Kom langs bij Poppodium de Meester voor een heerlijke muzikale avond. Poppodium de Meester gaat van rock tot folk en van soul tot foute nineties muziek. Naast dat het betaalbaar is, is de sfeer ontzettend leuk! Doe een drankje en dans mee bij Poppodium de Meester.

Poppodium De Meester in Almere.

Nieuw Podium Klassiek Almere - Klassieke klanken

Zoek jij liever de kalmte op? Geniet van de klassieke klanken van Nieuw Podium Klassiek Almere. Nieuw Podium Klassiek Almere is een stichting uitgevoerd door professionele musici. Zij bieden een klassieke muziek, hedendaagse pop, jazz en wereldmuziek aan in het Cultuurhuis Almere.

Nieuw Podium Klassiek Almere bij Uit in Almere.

Cultuurhuis Almere - Voor échte creatievelingen

Naast klassieke muziek kun je bij Cultuurhuis Almere terecht voor meer gezellige uitjes. Het Cultuurhuis Almere Buiten is een bruisende ontmoetingsplek voor kunstenaars en cultuurmakers. Ontdek melodische jamsessies en creatieve workshops voor jong en oud.

Up-to-date blijven over de leukste uitjes in Almere? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Cultuurhuis Almere Buiten. Muziek, expo, theater en meer.

Op zoek naar meer inspiratie?

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!