De grappigste comedyshows in Almere

Lachen, gieren, brullen! Als er één ding is waar je zeker voor terecht kunt in Almere, is het comedy. Kom langs bij kleine locaties zoals Poppodium de Meester of de Comedy Club in de kleine zaal van de Kunstlinie. Op zoek naar grote zalen? Stap dan naar binnen bij de Comedy Open Mic in De nieuwe bibliotheek Almere Centrum of de ontdek een van de grote namen in de Kunstlinie.

De nieuwe bibliotheek Almere Centrum

Wist jij dat je in De nieuwe bibliotheek Almere Centrum kunt genieten van comedy? In de nieuwe zaal vinden de hilarische Comedy Open Mic’s plaats. Hier moet je langs als je nieuw bent in de comedy-wereld. Of je nu op zoek bent naar inspiratie of graag een avond lacht, de Open Mic’s zijn leuk voor iedereen!

De nieuwe bibliotheek in Almere Centrum.

Kunstlinie - Grote namen en de comedy club

In de Kunstlinie staan grote namen zoals Roué Verveer, Youp van ’t Hek en Nienke Plas. Cabaret bij Kunstlinie is het perfecte uitje voor mensen met een gezonde dosis humor. Vanaf maart 2023 zal Kunstlinie starten met de gezellige Comedy Club Almere. De kleine zaal wordt elke laatste zaterdag van de maand omgetoverd tot een échte Comedy Club gevuld met knusse tafeltjes, een gevulde bar en natuurlijk de leukste en meest grappige comedians.

Lachende mensen Uit in Almere.

Poppodium de Meester - Meester in comedy

Bij Poppodium de Meester geniet je van Comedy Tunes. Luister naar de meest maffe verhalen van verschillende comedians uit Nederland. Gun jezelf een volle tank endorfine en stap naar buiten met een fris en energiek gevoel. Op de hoogte blijven van meer leuke comedy uitjes? Klik voor de comedy-agenda.

Poppodium De Meester in Almere.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!