De leukste uittips in Almere in november

De leukste uittips in November lees je natuurlijk op Uit in Almere! Deze maand staan er weel heel veel toffe evenementen in agenda. Wij helpen je met de evenementen die je echt niet mag missen deze maand. Want ook in november hoef jij je niet te vervelen.

Must see Exposities!

►T/m 5 januari: The Bigger Picture
Ontdek jij The Invisble Man himself in de foto hieronder?
►T/m 1 februari: Team Franc: Graduation Show
Niet zomaar een graduation show, maar een expo samengesteld door bewoners van Almere, Hun opdracht: haal de meest indrukwekkende jonge kunstenaars van dit moment naar Almere.

So you think you can dance?

►12 nov: Russian Classical Ballet: Het zwanenmeer 
Het prestigieuze balletgezelschap uit Moskou, danst het Zwanenmeer. Een verhaal over liefde, verraad en de triomf van het goede over het kwade, te presenteren. 
►29 nov: 155 Motors breakdance show
Is ‘Motors’ nou een theatervoorstelling, een dansshow of iets met motoren op het podium? Of gaat het om een groep vrienden die alles altijd samendoen, en stiekem ook nog een eigen identiteit hebben? Dikke boeie eigenlijk, want als je maar hard genoeg gas geeft, hoort niemand je huilen in je helm. #hardgaan #breakdance #performance

Partytime in Almere

►1 nov: Tim Knol & Blue Grass Boogiemen 
Tijdens 'Once in a Blue Moon festival gaven zij al een voorproefje en het dak vloog van de tent af. ►Dat betekent veel goeds bij Tim Knol in Poppodium de Meester!
►9 nov: The story of George Michael
►21 nov: de pubquiz
Verzamel je slimste vrienden bij elkaar en zorg dat jouw groepje wint!
►27 nov: Tino Martin
Meezingen gegarandeerd!
►28 nov: Schrijvers on stage met Peter Buwalda
In de literaire talkshow Schrijvers on Stage ontvangt gastheer Oscar Kocken de schrijver Peter Buwalda om over zijn langverwachte roman ‘Otmars zonen’ te spreken. 

Lachen bij Comedy!

►7 nov: Comedy Open Mic
►7 nov: Comedyclub XL 
►9 nov: Micha Wertheim
Na een korte afwezigheid is Micha Wertheim terug op het cabaret podium. Met zijn show "Voor Alle Duidelijkheid" wordt echt heel veel duidelijk. Zoals dat er fouten zijn gemaakt, maar ook wie de vijand is. 
►14 nov: Clifton Braam
►21 nov: Martijn Koning
Martijn Koning denderd met zijn omstuimige energie nog een keer door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar heen tijdens zijn oudejaarsconference. Van de hak op de tak, als stier in een porseleine kast en de actualiteit als rode lap. ►Are you ready?
►22 nov: Soundos
Soundos neemt geen blad voor de mond, ze heeft toch niets te verliezen. Tijdens haar comedyshow op 22 november laat ze dit zien met droogkomische humor en hilarische anekdotes.
►28 nov: Peter Pannekoek

Theater dat je niet wilt missen

►3 nov: Decemberdagen
►6 nov: Huub Stapel (try-out)
►6&13 nov: De Wasserette draait vrijwillig
►8 nov: Showponies 2
Showponies was een ongekend succes ►Alle reden voor een deel 2. Verwacht verkleedpartijen, dubbele bodems, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden! 
►30 nov: Guilty until proven wrong

Ontdek nog veel meer tips!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!