De leukste UITtips in januari

Begin het nieuwe jaar goed met een te gekke theatervoorstelling of optreden. Wat wil jij doen dit weekend? Ontdek de leukste uittips in Almere voor de maand januari. Er is weer voor ieder wat wils. Met een te gekke familievoorstelling, grote namen in het theater en de fijnste films om naar toe te gaan in Almere. Kijk je mee?

Film

► 14 & 15 jan: The Farewell
The Farewell is een hartverwarmend familieportret vol grappige en ontroerende bespiegelingen over west versus oost, jong versus oud en opgroeien tussen twee culturen. Prachtig en bitterzoet!
► 17, 21 & 22 jan: The Good Liar
The Good Liar is een weergaloos kat- en muisspel tussen twee topacteurs in een top plot. Serieuze thema’s rond schuld en boete. Wie manipuleert wie?
► 18 jan: The best of IDFA on tour
► 31 jan, 1, 4 & 5 feb: Hors Normes
► 7, 8, 11 & 12 feb: The invisible life of Eurídice Gusmão

►►Op zoek naar nog meer films? Bekijk de filmagenda

The Good Liar

Theater

►t/m 2 maart: Deep Ocean
Theaterbelevenisdiner Deep Ocean van Vis à Vis Adventures brengt je naar de diepte van de oceaan. Er wacht je een buitengewoon avontuur met o.a. het nuttigen van de vangst (vegetarisch diner) en andere verrassingen.
►16 jan: Ronald Snijders
Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes. Hoewel deze laatste nog nooit te zien is geweest in de theaters, is gelukkig deel 2 wel al te zien. Ronald Snijders raadt aan hier heen te gaan, het blijkt namelijk een heel groot succes te zijn. Helaas kan hij er zelf niet bij zijn; hij moet werken die avond en staat zelf al op het podium.
►25 & 26 jan, Juffenballet
De schooljuf. Een vertrouwd figuur die dagelijks voor de klas staat, dingen op het bord schrijft en geduldig schriften controleert. Maar wat doet ze als je het klaslokaal verlaat? Is de juffrouw dan nog wel een juf? En waar gaat ze dan naar toe? Wat is het geheime leven achter het schoolbord?
►21&22 jan, Bloedlink (14+)
In een probleemklas heeft een lerares haar leerlingen totaal niet onder controle. Totdat ze plots een pistool in haar handen krijgt gedrukt...
►24 jan, Tonio
Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende, rauwe bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio, is nu bewerkt voor theater.
►26 jan, Marcel Harteveld
►30 jan, Ghost stories (16+)
►31 jan, RUMAG Theatertour
►31 jan, Daniël Arends

►►Meer voorstellingen? Check de thetaeragenda

RUMAG Theatertour

Muziek

►17 jan, Abba rocks
ABBA Rocks (Try-Out) is te zien in De Meester. Mis het niet en luister naar je favoriete ABBA hit! Met o.a. Sven Figee (Sven Hammond), Menno Gootjes, Leif de Leeuw, John JayCee Cuijpers en Lisette van den Berg.
►17 jan, Middagconcert fantasie
►19 jan, Guitar Rhapsody… come together
►24 jan, 80’s verantwoord
Herontdek dé credible knallers van de jaren ’80; Talking Heads, The Clash, Queen en meer zijn terug op de dansvloer!
►25 jan, Midwinterconcert

►►Zin in nog meer muziek? Ontdek nog veel meer muziek in Almere

80's verantwoord

Kids

►15 jan, Workshop goochelen (7+)
Wil jij leren goochelen? Goochelaar Gerard leert je alle tips en tricks. Zo kun je binnen de kortste keren zelf ook verschillende trucs uitvoeren!
►18 jan: Woezel & Pip
Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten.
►The inventors workshop: Flipperkast (8+)
In deze workshop van The Inventors staan de zwaartekracht en de geschiedenis van de flipperkast centraal. Je komt meer te weten over Isaac Newton, de ontdekker van de zwaartekracht en natuurlijk gaan we ook een eigen flipperkast maken.
►22, 29 jan, 5, 12, 19 & 26 feb, workshop popart
►26 jan, Boekstart festival
►29 jan, The inventors workshop: Spirograaf en caleidoscoop (8+)

►►Liever vooruit plannen? Bekijk de kidsagenda

Woezel & Pip

Op zoek naar nog veel meer inspiratie? Bekijk de uitagenda.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!