Muziek aan de Haven is een serie van zes muziekdagen in de bruisende nieuwe havenkom in Almere Haven. Elke avond heeft een ander muziekgenre! Voor ieder wat wils dus. Geniet van diverse lokale bands en singer-songwriters uit Almere (e.o) onder het genot van een hapje en drankje. Lekker dansen, gezelligheid, vrienden onmoeten, culinair genieten en herinneringen maken…dat is Muziek aan de Haven.

Kom gezellig langs

Jazz

Jazz

Muziek aan de Haven wordt afgetrapt met jazz! Kom op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei naar de Havenkom in Almere Haven en geniet van swingende jazz artiesten. 

Rock

Rock

Alle rockliefhebbers kunnen op zaterdag 24 juni helemaal uit hun dak, want deze dag staat in het teken van rockmuziek. 

Blues

Blues

Ben jij dol op blues? Kom dan zaterdag 29 juli naar de Havenkom, want hier luister je naar groovy blues muziek. Stil blijven zitten zit er deze dag niet in! 

Soul & Funk

Soul & Funk

Gooi je voetjes van de vloer, want op zaterdag 26 augustus is het soul & funk-dag in de Havenkom met diverse te gekke artiesten. Hier moet je heen! 

Klassiek

Klassiek

We sluiten de mooie reeks van Muziek aan de Haven af met de genre Klassiek! Kom op zondag 30 september luisteren naar klassieke muziek van Abcouder Hofkapel, Conforto Ensemble en meer!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!