2turvenhoog festival - 3x is scheepsrecht

Helaas, door de scherpe maatregelen die gisteren aangekondigd zijn, is samen met KAF en de nieuwe bibliotheek besloten dat 2turvenhoog festival niet door kan gaan van 22 t/m 26 oktober. Hoewel er samen met de locaties alles aan gedaan hebben om het theaterbezoek veilig te laten verlopen, is het met deze nieuwe maatregelen niet mogelijk om het festival door te laten gaan.

Maar, de organisatie blijft niet bij de pakken neerzitten. 3x is scheepsrecht!  Ze vinden het zó belangrijk om juist in deze tijd makers en bezoeker bij elkaar te brengen dat, zodra het weer kan, theaterbezoek voor de allerkleinsten mogelijk zullen maken. 

Sowieso gaat het programma op 21 december in Haarlem door. En ook in Almere zullen we een alternatieve versie van het festival presenteren rondom de kerst. De organisatie is superblij dat ze van 20 t/m 23 december in Corrosia en de nieuwe bibliotheek de mogelijkheid hebben om een deel van het oorspronkelijke festivalprogramma, alsnog aan publiek te tonen. Het definitieve programma maken we binnenkort bekend via onze nieuwsbrief, website en social media.

Jubileumeditie 2turvenhoog festival in Haarlem
Op 21 december strijkt 2turvenhoog festival neer in Toneelschuur en de Philharmonie Haarlem. Een bijzondere editie, want het is dit jaar de 10e keer dat zij het festival in Haarlem presenteren! Er staan maar liefst zes voorstellingen voor kinderen van 0 – 6 jaar en volwassenen geprogrammeerd en in de beeldende installaties van de Kunstspeeltuin kan worden gespeeld. 

De kaartverkoop start binnenkort via www.toneelschuur.nl en www.theater-haarlem.nl

Samenwerking
2turvenhoog festival 2020 is een samenwerking van Corrosia, de nieuwe bibliotheek, Toneelschuur, Philharmonie Haarlem en Stichting 2+

2turvenhoog festival 2020 wordt mogelijk gemaakt met steun van Gemeente Almere, Provincie Flevoland, Janivo, Prins Bernhard Cultuurfonds, de Nolte Stichting, Fonds 21, Fonds Podiumkunsten en VSB Fonds. 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!