8 acts die je niet mag missen tijdens Free Festival

Er zijn tijdens Free Festival op 17 juni maar liefst 40 mega artiesten! Hier lees je 8 acts die je zeker niet mag missen die dag.

Angerfist Live

Het is onmogelijk om te ontsnappen aan de woede van 'the masked crusader', zeker als hij wordt gesteund door een gelijke op het podium. 2 gemaskerde helden die al meer dan 15 jaar de hardcore scene domineren zullen zorgen voor een speciale LIVE set op 17 juni. Verwacht 30 minuten vol met hun grootste hits en gloednieuw materiaal dat een blijvende indruk achter zal laten op jouw hardcore brein.

SEFA

Hij heeft de outdoor mainstage van Free Festival al eens eerder afgesloten en deze zomer keert Sefa terug naar het zonovergoten strand voor een onvergetelijk optreden. Zijn muziek is uniek en geliefd door ontelbare mensen over de hele wereld. Hij werd zelfs genomineerd voor een Edison award, de oudste muziek-onderscheiding van Nederland. 2023 zal opnieuw een speciaal jaar voor hem zijn en op 17 juni ontdek je waarom!

Rebelion

Dit vooraanstaande raw duo heeft geen verdere introductie nodig. Een set van deze heren zal altijd een blijvende ervaring zijn. De hoeveelheid zieke kicks en catchy melodieën die ze op je afvuren laten zelfs de meest doorgewinterde fanatics ademloos achter. 4 albums later staan ze nog steeds aan de top van de scene, wat ze een onmisbare act maakt op 17 juni!

 

Outsiders

Zeg wat je wilt, maar Outsiders is één van de meest populaire namen binnen de freestyle op dit moment. Zijn catchy sounds hebben hem al over de hele wereld en op de grootste mainstages gebracht. Deze gekke alleskunner verdient zeker een bezoek op ons strand. We beloven dat je er geen spijt van zult krijgen!

Dimitri K

Als je op zoek bent naar iemand die uptempo ademt, dan kom je vrijwel zeker uit bij Dimitri K. Alles dat hij aanraakt verandert in oorverdovend goud en eerlijk gezegd kun je er geen genoeg van krijgen! Check hem op 17 juni wanneer hij terugkeert naar ons stukje paradijs en bereid je voor om alle energie uit je lichaam te laten beuken.

Mish

Als een naam die snel de aandacht van de hele scene trok, moet Mish zeker hoog op je lijstje staan. Ze is op dit moment dé vrouwelijke raw act en kun je zowel zien als horen waarom! Haar energie op het podium en haar populaire sounds hebben de harten van ontelbare fanatics gestolen. 

 

Hysta

Over dominerende vrouwen in de harder scene gesproken. Hysta heeft enorm snel naam gemaakt en draait op uitverkochte mainstages door heel Europa. Ze is nog relatief nieuw, maar haar hardcore mixing en stijl voelen alsof ze al jaren en jaren onderdeel is van de scene. Ze heeft talent, is fris en zeker weten een act die je moet gaan checken!

Adjuzt

Nog een verfrissende naam in de scene is Savage Squad lid Adjuzt. Hij verscheen uit het niets en klom net zo snel naar de top. Zijn tracks staan hoog in de hitlijsten en worden gedraaid door alle grote namen binnen de raw. 2023 belooft zijn jaar te worden en één ding is zeker: Adjuzt zal je met open mond achterlaten als je zijn set durft te bezoeken!

 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!