#ALLYBLIJFTBINNEN x KINGSNIGHT

Koningsnacht wordt dit jaar wel heel speciaal in Almere, namelijk vanaf het hoogste gebouw in de stad. Een van de leukste avonden van het jaar mag niet voorbij gaan zonder feestje, vinden de initiatiefnemers van ALLYBLIJFTBINNEN. Zij organiseren deze zondag een feestje op het dak van het WTC van 20:00 tot 23:30 uur met de vertrouwde DJ’s van de Grote Markt.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de deur uit gaat, maar wel dat je het feestje thuis mee viert. Via livestreams via Facebook, YouTube en via de lokale zenders (Ziggo 36 en KPN 1392) kun je op veilige afstand genieten van de muziek. Niet alleen kun je muziek horen, er zal ook een lichtshow op het WTC te zien zijn. Door het hele pand met lichteffecten te versieren wordt het een koningsnacht als nooit tevoren.

De line-up is als volgt: 
20:00 - 20:30 YOSH
20:30 - 21:00 FELLA
21:00 - 22:00 JOSHI SHAWN
22:00 - 22:30 YES-R
22:30 - 23:30/00:00 - KAI ft MC DIVINE

ALLYBLIJFTBINNEN is een vrijwillig initiatief van TSR-AV, Allylife en Almere Rondvaarten om Almeerders een hart onder de riem te steken in corona-tijd en om mensen een feestje thuis te bezorgen. Deze actie is een samenwerking met de horecaondernemers van de Grote Markt, waar normaal het dak eraf gaat en mede mogelijk gemaakt door Almere City Marketing en Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere.

  • Yes-R

  • Mister NiceKai

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!