Architectuurprijs Almere 2020

Op 29 november 2020 vindt de tweejaarlijkse uitreiking van de Architectuurprijs Almere 2020 plaats in Kunstlinie Almere Flevoland. We werpen een blik op de meest bijzondere architectuur die binnen de Almeerse gemeentegrenzen is herrezen in de afgelopen twee jaar (september 2018 tot september 2020).  De ontwerper, architect en architectenbureau van het winnende project ontvangen een trofee en een geldbedrag van €2500!

Met de APA 2020 maken we de ontwikkelingen en kwaliteit van de architectuur in Almere zichtbaar voor een groot publiek. De prijs is bedoeld voor ontwerpers, opdrachtgevers en gebruikers. In 2018 riep de vakjury Het Tuinhuis in Almere Haven, een ontwerp van Korthtielens Architecten, uit tot winnaar.

Meld je project aan!

Woon of werk je in een bijzonder gebouw? Of heb je zelf een gebouw ontworpen dat absoluut kans moet maken op het winnen van deze prijs? Meld dit project dan aan voor de Architectuurprijs Almere 2020. Het project dient gerealiseerd te zijn tussen september 2018 en heden en bijzonder op het gebied van identiteit & icoonwaarde, leefbaarheid & sociale

cohesie, stimulerende omgevingen of particuliere woonbeleving. De ingezonden projecten worden beoordeeld door een vakjury en een kinderjury. Dit jaar wordt er in samenwerking met AlmereDezeWeek tevens aan alle inwoners van Almere een stem toegekend voor de Publieksprijs.

Bekijk de deelnemers voorwaarden op www.architectuurprijsalmere.nl en meld een project aan! Aanmelden kan nog tot en met 21 september 2020.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!