Amateurkunst Avond Cultuurfonds Almere

Koren, orkesten, fotoclubs, toneelverenigingen, dansgroepen en alle andere groepen die kunst in hun vrije tijd beoefenen: opgelet!

Woensdagavond 25 mei organiseert het Cultuurfonds Almere een Avond Amateurkunst. Speciaal voor alle amateurkunstgezelschappen. Om elkaar te ontmoeten en vooruit te kijken. We nodigen alle Almeerse organisaties op het gebied van amateurkunst en cultuurparticipatie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens deze avond zullen de resultaten besproken worden van de enquête Onderzoek naar amateurkunst en cultuurparticipatie in Almere. Vanuit deze bevindingen zetten we het gesprek met elkaar voort. Zo leren de verschillende gezelschappen elkaar én het Cultuurfonds Almere (beter) kennen. We verkennen gezamenlijk de toekomst en geven daarmee richting aan de ondersteunende taak van het Cultuurfonds.

De Avond Amateurkunst vindt plaats in het Cultuurhuis Almere Buiten.

Avond Amateurkunst
Woensdag 25 mei
Cultuurhuis Almere Buiten
Baltimoreplein 106, Almere Buiten
https://cultuurhuisalmerebuiten.nl/bereikbaarheid/

Inloop met koffie of thee:  19:00 uur
Start programma:              19:30 uur
Borrel:                               21:30 uur
Eind:                                  22:00 uur

Graag horen we of je namens een organisatie aanwezig wilt zijn en met hoeveel personen. Dit kan door een mail te sturen naar: info@cultuurfondsalmere.nl o.v.v. 'avond amateurkunst'.

De avond is gratis toegankelijk en e.e.a. vindt plaats onder het genot van een drankje en een hapje.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!