Circus [CirKL]

Kom naar de Circus [CirKL] en verbind je met de elementen tijdens een zinnenprikkelend programma bij Natuurbelevingcentrum Oostvaarders

 

Circus [CirKL] – Verbind je met de elementen
Kom vrijdag 27 augustus naar Natuurbelevingcentrum Oostvaarders in Almere Buiten voor een bijzonder programma met workshops en een sensorische eindpresentatie in de avond waar alle elementen samenkomen. Dit vanuit het centrum aan de Oostvaardersplassen en haar bijzondere plekken in de omliggende natuur. Verbind je met de elementen aarde, water, vuur of lucht tijdens de workshops in de middag of in de avond.

 

De cirkel rond
Maak de cirkel rond in de avond. De kunstenaars van CitySenses staan klaar om je een onvergetelijke belevenis te geven met korte films van Martijn van der Weijden en Leo van Heijningen en diverse optredens en aanraakbare kunst van Mireille Schermer, Florian Frey, Leonie van der Voort, Suzan van Apeldoorn, Marcel Kolder en Mira Ticheler. Kom je ook?

 

Avondprogramma
CitySenses werkte vorige zomer als artist in residence vanuit het Atelier StrandLAB. We deden onderzoek naar de elementen vuur, lucht, water en aarde tijdens zes drukbezochte kunst- en belevingsworkshops. Dit sloten we af met een sprookjesachtige finale op het Almeerderstrand. In een intiemere setting wordt dit nu ons avondprogramma.

 

Tijden
14:00 uur - Start programma van Circus [CirKL] met een middag vol workshops

19:00 uur - Aanvang avondprogramma Circus [CirKL] binnen bij Natuurbelevingcentrum Oostvaarders

 

Adres
Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders, Oostvaardersbosplaats 1, 1336 RZ Almere

 

Reserveren
Kaarten reserveren kun je via www.circulairekunst.nl en de link naar het evenement. We houden rekening met anderhalve meter afstand.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!