Comedy Open Mic Almere met Patrick Meijer en Deng Boy

Nederland barst van de comedy talenten. Daarom wil Comedy Open Mic Almere graag talenten, jong & oud, een podium bieden. Nieuwsgierig geworden wie dat zijn? Kom dan op donderdag 23 januari naar de bibliotheek in Stad. De avond begint om 19.45 uur en kaarten, verkrijgbaar via www.denieuwebibliotheek.nl/agenda of bij de klantenservicebalie in de bibliotheek, kosten € 7,- voor leden en € 9,- voor niet-leden. Comedy Open Mic is een initiatief van de nieuwe bibliotheek Almere in samenwerking met comedian/host Mo Hersi.

Comedy Open Mic
Comedy Open Mic Almere is anders dan een normale comedy show. In deze Open Mic zullen comedians (beginnend en gevorderd) nieuw materiaal uitproberen. Een zaal vol mensen die je in stilte aanstaren terwijl je grappig probeert te zijn: het klinkt als een nachtmerrie. Maar ja, elke comedian moet ergens beginnen…
Mo Hersi host de avond en als comedians maken Imko Karperien, Sanjeevani Hendriks, Sjoerd Janssen, Dagmara Wilschut en Tim Kroezen hun entree. Speciale gasten zijn dit keer Patrick Meijer en Deng Boy

Patrick Meijer; de officiele stadscomedian van Utrecht
Patrick is een bevlogen stand-upcomedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje. Van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen.

Deng Boy
Twee in Suriname geboren heren die op zeer jonge leeftijd met hun ouders naar Nederland zijn gekomen. Dus, in Suriname geboren en in Nederland opgegroeid. De shows die ze maken zijn dan ook doorspekt met comedy uit het beste van beide werelden. Het feit dat ze Nederlanders zijn met een Surinaamse achtergrond is hierin terug te zien. In Nederland wonen veel bevolkingsgroepen samen. Elk heeft zijn kenmerken en eigenaardigheden. Wat voor de een gewoon is, is voor de andere weer onbegrijpelijk. Dit is ook de basis voor hun comedy.

 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!