Corona-maatregelen Stad & Natuur Almere

In navolging van de landelijke en lokale richtlijnen heeft Stad & Natuur besloten al haar activiteiten op alle locaties tot en met 31 maart te annuleren. Ook zijn met ingang van zaterdag 14 maart alle locaties gesloten voor publiek met uitzondering van de horeca in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders.

Stad & Natuur neemt hiermee haar verantwoordelijkheid om te voorkomen dat het corona-virus zich verder verspreidt. Ook weegt het welzijn van vrijwilligers, van mensen die voor dagbesteding naar de locaties komen en van medewerkers zwaar in dit besluit.

Concreet betekent deze maatregel voor de periode van zaterdag 14 maart tot en met dinsdag 31 maart:

  • Kinderboerderijen de Beestenbende en Den Uylpark en de Schaapskooi in het Vroege Vogelbos zijn gesloten. Uiteraard worden de dieren wel verzorgd op deze locaties.
  • Alle activiteiten voor publiek worden afgelast; het gaat hierbij onder meer over de zondagopenstelling van het Klokhuis door Stad & Natuur, de Wilde Weetjes bij de Oostvaarders en de Lammetjesdag in het Vroege Vogelbos. Wie online kaartjes heeft gekocht, zal een restitutie ontvangen.
  • Ook de educatieve activiteiten voor scholen worden in deze periode geannuleerd.
  • Voor Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders geldt dat alle activiteiten ook zijn geannuleerd. Paviljoen de Oostvaarders, de horeca in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, is wel geopend.
  • De medewerkers van Stad & Natuur werken zoveel mogelijk thuis; voor vragen kan gemaild worden met info@stadennatuur.nl

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!