Corrosia viert Pride maand met vier prachtige films

In juni 2024 viert Corrosia Theater, Expo & Film de Pride maand met een speciale filmreeks. Pride is het jaarlijkse festival met feesten, optredens en natuurlijk de iconische botenparade door de Amsterdamse grachten waarbij we de vrijheid van de LHBTI-gemeenschap vieren en aandacht vragen voor gelijkheid. In Corrosia draait tijdens de Pride maand een zorgvuldig geselecteerde reeks films die de diversiteit, veerkracht en schoonheid van de LHBTI-gemeenschap belichten. Mis deze bijzondere films niet en vier samen de Pride! 

Vier vrijdagen films gemaakt voor en door de LHBTI community 
Op de vier achtereenvolgende vrijdagen in juni zie je films gemaakt voor en door de LHBTI community zelf. De programmering van deze films vindt Corrosia heel belangrijk, ook omdat het aanbod zowel kwantitatief als inhoudelijk steeds beter en veelzijdiger wordt. 

Prachtige verhalen over liefde en moed 
Zo kun je bijvoorbeeld ‘Potato dreams of America’ zien, waarin Potato probeert te overleven tijdens de turbulente USSR jaren. Verder is ‘Dramarama’ waarin Gene zijn geheim probeert te delen met zijn toneelclub, ‘I love you more’ waarin Ben op het punt staat zijn grote liefde Leo te ontmoeten en ‘La bella estate’ waarin Ginia de moed vindt om echt zichzelf te zijn, geprogrammeerd. Vier prachtige verhalen over liefde en moed. 

Meer weten over deze films? Alle informatie vind je op de website.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!