Culture Zaken - We want to know what you did last summer

Hebben jullie ook zo’n heerlijke zomer gehad, bijgetankt en opgeladen om het laatste halfjaar van 2022 in te gaan? Of was het iets minder en ben je blij dat je weer aan de slag kunt? Misschien heb je rustig doorgewerkt aan nieuwe dingen?

In alle gevallen is het goed om iedereen in het kunst en cultuurveld weer te zien! Om te vertellen waar jij mee bezig bent en om bijgepraat te worden over de plannen van anderen. Een mooie gelegenheid ook om na te gaan of je voor aankomende periode iets of iemand nodig hebt die jou verder kan helpen in je werk of maakproces!

Culturele Zaken is daar uitermate geschikt voor. En Culturele Zaken heeft goed nieuws. Culturele Zaken gaat het programma (inter)actiever en gewoonweg gezelliger maken. Zonder op de inhoud in te boeten. Na afloop ga je naar huis met frisse zin, en ben je nieuwe ontmoetingen, informatie en antwoorden rijker. Of je gaat zelfs fluitend huiswaarts want Culturele Zaken zal vanaf nu ook muzikaal omlijst zijn. Niet te missen dus! 

Woensdag 28 september 2022 is het zover en beleven je de eerste editie van deze nieuwe netwerkreeks. Een feestelijke en nuttige seizoensopening, hopelijk samen met jou!

Locatie:         Kunst is Leuk

                      Schutterstraat 17, Almere Centrum

Tijden:          14.30 – 18.00 uur 

 

Programma:

- 14.30 – 15.00: inloop met koffie en thee

- 15.00 – 15.10: informatie CFA door Noortje Braat

- 15.10 – 15.20: informatie Kunst is Leuk door Foktje Verhoef

- 15.20 – 16.40: gastspreker

- 16.40 – 17.00: de zeepkist!

- 17.00 – 17.15: pauze

- 17.15 – 17.30: afronding zeepkist en conclusies

- 17.30 – 18.30: netwerkborrel met sapje & hapje én werkplekken om direct samen aan de slag te kunnen gaan

Bij aanvang en tijdens de borrel is er muzikale omlijsting door DiE 1 NE DJ (DJ Rahul Idoe) 

Fijn als je je van tevoren aanmeldt!

Aanmelden kan door naar de website te gaan, op de knop Culturele Zaken te klikken en daar het aanmeldformulier in te vullen. Zie: https://cultuurfondsalmere.nl/meer_dan_geld/culturele_zaken/ of een e-mail sturen naar info@cultuurfondsalmere.nl

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!