Cultuurfonds Almere komt met nieuwe reeks Culturele Zaken workshops

Dit jaar komt Cultuurfonds Almere met een evenementenreeks. Onder de noemer, Culturele Zaken. Tijdens Culturele Zaken leren cultuurmakers alle ins en outs over ondernemerschap. Niet in één avond natuurlijk. Iedere avond heeft een ander thema. Van idee naar plan, Aan de slag: Fondsen & Financiering, Marketing: Social media wasstraat, Creatief boekhouden, Verdienen: hoe verkoop ik mijn.. Elke avond bestaat  uit een inspirerende talk en is er keuze uit twee workshops. Alle workshops zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in De Glasbak in Muziekwijk​. De eerste editie vindt op donderdag 26 maart plaats om 20.00 uur start het programma. De gratis tickets zijn te reserveren via: czvanideenaarplan.eventbrite.nl 
 
Culturele Zaken 2020
H​eel 2020 kunnen cultuurmakers kennis opdoen over cultuur en ondernemerschap. De workshops zijn verspreid over het hele jaar en variëren van thema.  
 
Donderdag 26 maart vindt de eerste editie van Culturele Zaken plaats en gaat over hoe je van je idee een concreet plan kunt maken. Na het volgen van één van de twee workshops hebben de deelnemers een stappenplan om hun idee uit te voeren. De tweede editie vindt op donderdag 23 april plaats en gaat over Fondsen & Financiering. Want wanneer vraag je een financiering aan bij een fonds? Hoe gaat dat in z’n werk? Wanneer is een aanvraag concreet genoeg? Dit zijn allemaal vragen die worden beantwoord tijdens deze avond. Op donderdag 28 mei kunnen de deelnemers hun social mediakanalen door de social media wasstraat heen laten gaan. Er zit een zestal experts voor hen klaar én kunnen de deelnemers foto’s maken van hun producten. Donderdag 25 juni staat in het teken van creatief boekhouden. Waar moet je allemaal op letten als cultuurmaker? Welke soort btw moet er op een factuur staan? Deze vragen en meer worden beantwoord tijdens workshops. Op donderdag 1 oktober gaan we aan de slag met verdienen. Want hoe verkoop je een product zonder keiharde sales? Is dat mogelijk?  
 
Alle avonden zijn gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden via de Facebookpagina van Cultuurfonds Almere. 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!