De negende editie van het Groentesoep Festival voor een groen en gezond leven

De 9-de editie van het ‘Groentesoep Festival voor een groen en gezond leven’ met dit jaar op Noordeinde het kidsplein staat voor de deur. Samen een te gek duurzaam circulair festival met creative Market, goochelaar, theater, dansoptredens, steltlopers, muziek, workshops, demo’s van ambachten en nog veel meer. Zaterdag 21 mei 10 – 17 uur in het centrum van Almere Buiten.

De soep werd afgelopen 2 jaar niet heet, niet koud maar niet gegeten. En nu kan het weer. Wij kunnen niet wachten om jullie een goed gevuld soepje op te dienen. En eet de soep vooral heet. Kom op tijd voor alle ingrediënten van het Groentesoep Festival. HET festival boordevol duurzame oplossingen, re-cyclen, up-cyclen, biologisch, gezond, heel veel bewegen, lachen en je ogen uitkijken. NIEUW NIEUW NIEUW…..is het kidsplein. Voor kinderen is er goochelen, punnik XL, Muziekids met de leukste muziekworkshops, een heuse TikTok dansles en nog veel meer. 

Op de Creative Market zijn er ondernemers die compleet anders hun producten ontwikkelen dan gewoonlijk en aan de man brengen. Via ambacht demo’s en workshops kun je zien en ervaren hoe fijn het is om zelf de prachtigste spullen te maken. Van DIY beauty producten, tot geverfde kastjes, keramiek, zelfgemaakte honing en noem maar op.

Ook zijn er drie podia met de meest inspirerende optredens van singer songwriters, wilde optredens van dansscholen en lekkere popliedjes. EN ook……. Smaakmakende talentenpodium, Bully, TikTok dansles, Muziekids en Growing Green Cities met de beroemde spelduitreiking. 

Op het Baltimoreplein zal Growing Green Cities sterk vertegenwoordigd zijn met spetterende onderdelen als de uitreiking van de Growing Green Speld, bekendmaking Floraide Parade en nog veel meer. Op het Globeplein staat de mainstage met spetterende optredens. We hebben de beste foodtrucks Vertruckelijk en veel kramen waar iets te eten en te drinken valt. En het biertje Bluswater wordt vers getapt vanuit een brandweerwagen op het Rio De Janeiroplein. Kidsplein is te vinden op Noordeinde. 

ROC Flevoland gaat het goed gevulde Groentesoep Festival opdienen. Van alle kanten staan de studenten klaar om de standhouders, hosts en organisatie te voorzien van natjes en droogjes. 
 
Het Groentesoep Festival voor een groen en gezond leven met dit jaar een kidsplein. HET festival voor duurzame oplossingen. Zaterdag 21 mei 2022 in het centrum van Almere Buiten van 10 – 17 uur. Check Facebook voor meer informatie. 

Wie roert er in de soep? Maîtres zijn Gemeente Almere, Winkeliersvereniging Buitenmere, Growing Green Cities en Almere City Marketing. Sous chef ROC Almere Buiten en de Chefkok is Stichting Art Culture 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!