Desperado

Deze zomer speelt Theatergroep Suburbia de Nederlandse komedie Desperado, over vier cowboys in de polder. De voorstelling is te zien van 3 juni tot en met 12 juli 2020 op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. Desperado is geschreven door het acteurs- en schrijversduo Ton Kas en Willem de Wolf. 
 
Vier vrienden komen elke zaterdagmiddag samen in hun club honk. Dan verkleden Harrie, Leo, Robin en Bert zich als cowboys en wanen zich even vier helden uit het Wilde Westen. Ruwe, goudeerlijke kerels met baarden die respect afdwingen en voor elkaar door het vuur gaan. 
 
Maar in het dagelijkse leven voelen ze zich onbegrepen en tekort gedaan. Op hun werk en door hun vrouwen. Verongelijkt zoeken ze steun bij elkaar tegen de oneerlijke grote boze buitenwereld.  
 
 “Wij kunnen toch zeker wat
kijk als je nou niks kunt maar wij kunnen toch wat dus dan pik je dit toch niet
dit is toch niet waar je van droomde
want ik heb toch ’n droom.” 
 
Desperado is briljant geouwehoer van vier mannen met kleine hartjes. Zwartgallig maar onweerstaanbaar geestig. Desperado is geschreven door Ton Kas en Willem de Wolf, ook wel bekend als het duo Kas & de Wolf. Tekst: Ton Kas en Willem de Wolf, regie: Albert Lubbers, spel: Sanne den Hartogh, Fahd Larhazaoui, Iwan Walhain, Titus Boonstra, decor- en lichtontwerp en techniek: Neal Groot, kostuumontwerp: Dorien de Jonge. De jaarlijkse zomervoorstelling van Theatergroep Suburbia is een complete avond uit op het Stadslandgoed De Kemphaan met voorafgaand een Tex Mex Dinner. Desperado is te zien van 3 juni tot en met 12 juli van woensdag tot en met zondag. De première is donderdag 11 juni. De kaartverkoop opent 1 april. Meer informatie over de voorstelling en de acteurs op www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/desperado.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!