Drive- in Almere

Geniet begin oktober van films, comedy en theater vanuit je auto!

Vanaf donderdag 7 tot en met zondag 10 oktober organiseert Stichting Almere Film, Drive-in Almere. “Na de succesvolle en snelle verkoop van vorig jaar en alle enthousiaste berichten die wij na afloop mochten ontvangen, kunnen wij niet wachten onze poorten weer te openen!” vertelt de organisatie. De Amerikaanse traditie van de drive-in wordt nu voor de tweede keer naar Almere gehaald.

Bezoekers kunnen vanuit eigen auto genieten van verschillende films: Bohemian Rhapsody, IT Chapter Two, Fight Club, Wan Pipel, en Evil Dead. Naast dat er veel films op het programma staat, heeft de organisatie ook een Movie Night Live met Howard Komproe en zijn er culturele activiteiten van KleurInCultuur voor kinderen geprogrammeerd. Kaarten voor Drive-in Almere in Almere Poort zijn nu te koop via: https://bit.ly/drive-in-almere2021

Programma
De organisatie heeft een divers film en theaterprogramma. Er is voor jong, oud en allesdaartussenin iets te beleven. Van feelgood tot horror en culturele activiteiten voor kinderen passeren de revue. Een klein uur voordat het programma start kunnen bezoekers aankomen rijden met de auto en worden ze naar hun plek gewezen. De bezoekers kunnen ter plekke ook popcorn en frisdrank kopen. En bij de Movie Night Live met Wan Pipel kun je ook nog eens genieten van een BBQ (hiervoor zijn aparte tickets te verkrijgen). Hieronder staat het programma voor Drive-in Almere, met de starttijden van het programma.

Donderdag 7 oktober 19.30 uur: Fight Club (film)

Vrijdag 8 oktober 19.30 uur: Evil Dead (film)
Vrijdag 8 oktober 22.45 uur: IT Chapter Two (film)

Zaterdag 9 oktober 14.00 uur: KleurInCultuur  (cultuur)
Zaterdag 9 oktober 19.30 uur: Bohemian Rhapsody (film)

Zondag 10 oktober 20.00 uur: Wan Pipel (film)

Kijk voor meer informatie en het programma op: https://bit.ly/drive-in-almere2021

Kaarten
Bezoekers kunnen voorafgaand aan de film, comedy en/of theateroptreden enkel en alleen digitaal kaarten kopen. Deze worden gescand bij de ingang, waar de bezoekers ook de FM-frequentie ontvangen waarop de betreffende voorstelling kunnen beluisteren.

Drive-in Almere wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Almere, Almere City Marketing en Stichting Almere Film.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!