Een compleet middagje uit bij Goede Rede Concerten

Tuschinski Trio

Goede Rede Concerten biedt elk seizoen een serie middagconcerten. Dit zijn concerten van een klein uur op woensdag-, donderdag- of vrijdagmiddag. Aanvang 14.00 uur. Entree is € 12,50 (t/m 18 jaar € 5,00) inclusief koffie/thee of fris vooraf en een drankje na afloop. Tot en met de zomervakantie staan er elke maand mooie concerten gepland. 

Op vrijdagmiddag 17 februari is het podium aan het Tuschinski Trio. Het trio van piano, sopraan en viool brengt de onvergetelijke muziek van nieuwe en oude filmcomponisten. Van Bizet en Verdi, tot Badelt en Rota gecombineerd met filmthema’s uit onder andere The Godfather, Les Miserables, Westside Story en Lord of the Rings.
Jong en sprankelend cellotalent Mare Keja, nog maar 18 jaar, verovert de podia en festivals.

 

 

Ga naar het middagconcert »

Mirsa Adami

Vrijdag 10 maart speelt ze bij Goede Rede Concerten muziek van o.a. Davidov, begeleid op piano door Mirsa Adami. Sinds kort heeft ze een cello uit 1830 in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. 

Ga naar het middagconcert »

Nathalie Mees

Woensdag 12 april vinden we Nathalie Mees  (zang) en Wouter Lucassen (Luit) terug op het podium met ‘C’est une chanson!’. Luisterliedjes uit de 15e eeuw tot en met de 21ste eeuw zullen de revue passeren van componisten als Josquin des Prez, Gounod en Jacques Brel.

Ga naar het middagconcert »

Clara Schumann

Het Chiara Trio uit ‘t Gooi speelt op vrijdag 19 mei ‘Clara’, mooie muziek van o.a. Clara Schumann op viool, cello en piano.
En op vrijdagmiddag 23 juni sluiten de Almeerse Ernst Paul Fuchs en Annemieke Hereijgers dit seizoen van middagconcerten af met een gevarieerd concert op piano en fluit. Hun middagconcerten zijn altijd leuk en verrassend, met toelichting erbij. Een waardige afsluiter dus. 

Meer info en reserveren kan op de website van Goede Rede Concerten of door te bellen naar 06-80140467.

Ga naar het middagconcert »

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!