Eindelijk gaat de finale van Flavourland door

De finale van Flavourland 2020 gaat eindelijk plaatsvinden op zaterdag 17 april 2021. Wegens de aanhoudende lockdown werd de finale uitgesteld. De finalisten zijn Michael Vaillent en Lil MG, (beide uit Almere), Doubland en The Wild Hunt, (beide uit Lelystad). De finale van de Flevolandse popprijs begint om 20.00 uur en is via een livestream op YouTube en Facebook vanuit Poppodium De Meester te volgen. 

Live uitzending
Deze editie kan publiek alleen via livestreams de Flevolandse popprijs volgen. Als gevolg van de Coronamaatregelen is ook het aantal finalisten gehalveerd. De uitzending start vooralsnog om 20.00 uur. Mocht de avondklok nog van kracht blijven, dan wordt de finale naar de middag verplaatst. 

De Finale van Flavourland kan je live bijwonen via YouTube en de Facebookpagina van poppodium De Meester.

Stem op jouw favoriet
Nadat de vier getalenteerde finalisten het dak eraf hebben gespeeld en gezongen gaan de vakjuryleden in beraad. Zij komen met een top drie, waaraan punten worden uitgedeeld.  

Het publiek vormt ook dit jaar het extra jurylid. Vlak voor aanvang en tijdens de livestream wordt een link en QR-code gedeeld, zodat je vanuit huis je stem uit kunt brengen. Daarmee bepaalt het publiek mee wie er gaat winnen. De punten van de jury en het publiek worden bij elkaar opgeteld en leveren zo de winnaar van Flavourland 2020 op! 

Wat valt er te winnen
De winnaar van de Flevolandse popprijs wint een geldbedrag van 1.000 euro, een dikke beker en één jaar roem tot minimaal de provinciegrenzen. Als kers op de taart is de winnaar van Flavourland 2020 automatisch geplaatst voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland.

Flavourland
Flavourland is dé provinciale popprijs voor alle bands en acts uit Flevoland. Elke band en act uit de provincie kan meedoen aan een voorronde met de kans om als beste band of act van Flevoland te eindigen.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!