Expositie: Mijn nieuwe seizoen door Minji Jeong

Op de jeugdafdeling in bibliotheek Stad exposeert op dit moment illustrator en regisseur Minji Jeong over moederschap als een nieuw seizoen in je leven. Minji Jeong denkt dat het leven van mensen zich voltrekt in cirkels, net als de seizoenen dat doen. Zij tekende haar nieuwe seizoen in Nederland: Moederschap met al haar onvergetelijke momenten.
Winactie: Speciaal voor de bibliotheek gaat Minji Jeong zes gepersonaliseerde familieportretten of cartoons illustreren. Hiervoor zijn wij op zoek naar jouw meest memorabele moment over ouderschap, familie, cultuur en opgroeien, het liefst vastgelegd in een foto. Wil je kans maken op een gepersonaliseerd familieportret of cartoon? Stuur dan je mooiste familiemoment in een kort verhaal (het liefst met foto) in naar m.baas@denieuwebibliotheek.nl.
De expositie is, nu de bibliotheek nog dicht is, ook online te zien op de website van de bibliotheek www.denieuwebibliotheek.nl

Minji Jeong
Minji Jeong is geboren in Zuid-Korea. Ze is regisseur van animatiefilms en illustrator. Haar eerste korte animatiefilm werd vertoond op het Annecy International Animation Film Festival in Frankrijk. Daar ontmoette ze haar echtgenoot. Na hun huwelijk vestigden ze zich in Nederland. Twee jaar terug werd ze moeder. Dit nieuwe hoofdstuk in haar leven verwerkte ze in haar werk. De expositie Mijn nieuwe seizoen in de nieuwe bibliotheek is haar eerste solo expositie in Nederland.

Voor meer informatie over Minji kijk op https://minjijeong.com

Winactie
Wil je meedoen aan de winactie en een gepersonaliseerd familieportret winnen? Dan zijn onderstaande punten goed om even te weten:
- In verband met de AVG hebben wij je toestemming nodig om de foto’s te mogen plaatsen. Als je foto’s naar ons toestuurt dan geef je daarmee toestemming dat deze foto’s worden gebruikt voor publicatie op de on-en offline kanalen van de organiserende partijen. Na afloop van de expositie worden de foto’s uit ons bestand verwijderd.

- Wil je heel graag iemand toevoegen op de illustratie, die niet op de foto staat? Dat kan! Stuur dan apart een foto mee van deze persoon.

- Door deel te nemen aan deze actie geef jij de illustrator/cartoonist Minji Jeong toestemming om de gepersonaliseerde illustratie te gebruiken voor haar portofolio en social media.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!