Extra voorstellingen 'Een Goed Jaar'

Theatergroep Suburbia heeft in samenwerking met Kunstlinie Almere Flevoland extra voorstellingen geboekt op 7 en 8 november om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de vraag van het publiek. Ook zijn in Schouwburg Amphion in Doetinchem extra voorstellingen geboekt; op 28, 29, 30 en 31 oktober. Deze zijn uitverkocht (per avond maximaal 30 bezoekers). 

“We zijn blij dat we kunnen door spelen. De stad Almere moet blijven doordraaien en elders in het land willen we ook in de theaters blijven spelen. Ook voor 30 bezoekers,” aldus zakelijk leider Jos van Hulst. 

Een Goed Jaar is de nieuwe voorstelling van Theatergroep Suburbia, geschreven door Peer Wittenbols en geregisseerd door Rob Ligthert. Een Goed Jaar gaat over een hecht gezin in turbulente tijden. Het gezin wordt gespeeld door Anneke Blok, Paul R. Kooij en zijn twee echte kinderen; Kaatje Kooij en Piet Kooij. 
 
De pers over Een Goed Jaar:
“Regisseur Rob Ligthert houdt met zijn speelse toon de zware thematiek behapbaar. Het verdriet van deze vier ploeterende mensen houdt daardoor ook altijd iets hoopvols.” ★★★★ NRC Handelsblad

“Constante en knap geconstrueerde spanning.” ★★★★  Telegraaf

“Familie is de broeierige biotoop waarmee toneelschrijver Peer Wittenbols altijd goed raad weet. Nergens voelt Een Goed Jaar loodzwaar aan. Daarvoor is de speelstijl te levendig.” Theaterkrant

“Origineel thema in hermetische sfeer” ★★★ Scènes 
 
De theatertournee is nog te zien tot en met 19 december in de theaters die open blijven.  
 
regie Rob Ligthert tekst Peer Wittenbols spel Anneke Blok, Paul R. Kooij, Kaatje Kooij en Piet Kooij. scenografie en geluidsbeeld BrotherTill (Peter van Til en Mathijs van Til), techniek Neal Groot en Douwe Bulten. 
 
Meer informatie over de voorstelling en de actuele speellijst op de website van Theatergroep Suburbia www.theatergroepsuburbia.nl. Wijzigingen in de speellijst onder voorbehoud. 
 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!