Fire Proof vertegenwoordigt Flevoland in De Mentos Grote Prijs

De Flevolandse rockband Fire Proof is geselecteerd om de provincie te vertegenwoordigen in de landelijke muziekcompetitie "De Mentos Grote Prijs". De band, die bekend staat om hun energieke live-optredens en catchy melodieën, is erg trots op deze kans.

"We zijn super enthousiast dat we Flevoland mogen vertegenwoordigen in deze mooie competitie," zegt Colin. "We hebben hard gewerkt om onze muziek te perfectioneren en we zijn klaar om heel Nederland te laten zien wat we kunnen."

Stem op Fire Proof!
Vanaf 25 maart tot en met 5 april kan er gestemd worden op Fire Proof via de "Sounders" app. De band met de meeste stemmen wint de competitie en ontvangt een professionele videoclip en een optreden op een groot festival.

"We hopen dat iedereen in Flevoland op ons wil stemmen," zegt Patrick. "We willen laten zien dat er in Flevoland veel talent is." STEM NU!

Debuutalbum en releaseparty
Op 17 mei released Fire Proof hun debuutalbum genaamd “We Are Fire Proof”. De release wordt gevierd met een spetterende releaseparty die avond in Poppodium De Meester.

"We zijn erg trots op ons album en we kunnen niet wachten om het met iedereen te delen," zegt Adhan. "We hopen dat iedereen naar onze releaseparty komt om te feesten en te genieten van onze muziek."

Over Fire Proof

Maak kennis met Fire Proof, een popband die je meeneemt op een muzikale reis doorheen emoties. Hun aanstekelijke muziek, afwisselend energiek en emotioneel, raakt thema's aan die herkenbaar zijn voor velen.
De bandleden van Fire Proof zijn meer dan muzikanten, ze zijn een familie. Deze hechte band creëert een unieke sfeer op hun shows, waar fans zich geliefd en begrepen voelen.
De muziek van Fire Proof is geworteld in eigen ervaringen. De bandleden delen hun verhalen met de wereld in de hoop anderen te raken en te inspireren.
Fire Proof gelooft in de kracht van muziek om mensen te verbinden. De band heeft een trouwe aanhang die ze de "Fire Proof familie" noemen. Fans worden aangemoedigd om hun eigen verhalen te delen en elkaar te steunen.
Fire Proof is vastberaden om hun muziek met de wereld te delen. Ze zijn gedreven en ambitieus, klaar om de podia te bestormen.

Kom meer te weten over Fire Proof.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!