Goede Rede Concerten december 2021

Met de huidige coronamaatregelen is het bij veel organisaties puzzelen met de activiteiten tot en met zondag 19 december. Wat kan wel doorgaan en wat niet? Het is Goede Rede Concerten gelukt om toch nog drie concerten te laten plaatsvinden in de middagen: Kerstconcert van Vrouwenkoor Nordlys op 10 december, kamermuziek met Trio Patey, Tilanus & Willers op 12 december en het jubileumconcert van het Almeerse Z.o.o. guitar duo op 18 december.

Kerstconcert Vrouwenkoor Nordlys – vrijdag 10 december 15.00 uur Kom vrijdagmiddag 10 december om 15.00 uur in kerstsferen met Nordlys, in dit kerstconcert combineert het vrouwenkoor Engelse koormuziek uit de 20ste en 21ste eeuw met Scandinavische kerstliederen uit Noorwegen, Finland en IJsland. Op het programma staat de beroemde Ceremony of Carols van Benjamin Britten en het titellied van de cyclus Tomorrow Shall Be My Dancing Day van John Rutter. A Nativity van John Tavener zorgt daarbij voor een mysterieuze en verrassende toets. Met medewerking van harpiste Beate Loonstra.

Trio Patey,Tilanus & Willers – zondag 12 december 14.00 uur Op zondag 12 december is het weer tijd voor Goede Rede Klassiek bij Kunstlinie. De drie jonge topmusici Olivier Patey (klarinet), Diet Tilanus (viool) en Martijn Willers (piano) laten ons Beethoven van zijn zonnigste kant horen in het ‘Gassenhauer’ pianotrio. Ook met muziek van Milhaud en Chatsjatoerjan.

 

Jubileumconcert Z.o.o. guitar duo – zaterdag 18 december 14.00 uur Het Jubileumconcert van het Almeerse Z.o.o. guitar duo voor eigen publiek dreigde even in het water te vallen door de nieuwe maatregelen. Maar we zijn verheugd dat we het hebben kunnen verplaatsen naar zaterdag 18 december om 14.00u. Marion Schaap en Peter Constant vieren dit seizoen een indrukwekkende staat van dienst van 30 jaar als vooraanstaand internationaal gitaarduo. Deze middag nemen zij het publiek mee in een muzikaal eerbetoon aan de vele jaren passie en liefde voor hun kunst, gekenmerkt door kleurrijk repertoire en naadloos ensemblespel. Luister naar muziek van o.a. Bach, Scarlatti, Rebay, Presti en muziek uit Venezuela.

Reserveren kan via www.goederedeconcerten.nl of bel naar 06-80140467.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!