Gratis theater- en muziekfestival Zomerbries Almere

Almere, 13 juni 2024 – De allereerste editie van het sprankelende festival Zomerbries Almere vindt plaats op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli op het prachtige Utopia eiland op het voormalige Floriade terrein. De line-up van het nieuwe theater- en muziekfestival Zomerbries Almere (ZoBra) is bekend. Gratis tickets voor de hoofdacts zijn vanaf nu te reserveren via de website.

Zomerbries Almere presenteert een divers programma met theatervoorstellingen, muzikale optredens, groen activiteiten, wellness, stand-up comedians, koren, straattheater en spoken word. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van kunstmarkten, foodtrucks, exposities, yoga en diverse leuke activiteiten op de stadstuinderij van Flevo Campus. Er is dus het hele weekend op het festivalterrein iets te doen en te beleven.

Naast het brede aanbod aan doorlopende activiteiten, zijn er in het amfitheater een aantal hoofdacts waarvoor men tickets moet reserveren. Om iedereen te kunnen laten genieten van deze bijzondere voorstellingen, zijn de tickets gratis. De hoofdacts worden verzorgd door gerenommeerde artiesten en gezelschappen zoals Theatergroep SubSub, Nieuw Podium Klassiek Almere, Erik Kaizer, Stichting Jazz Almere, BonteHond en Jippie Stippie. Let op: er zijn slechts 100 tickets per hoofdact beschikbaar, dus wees er snel bij! De tickets zijn te bestellen via deze link.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!